USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Vatandaşlarla Buluştu

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim irtibat bürosunda yüzlerce vatandaşla bir araya geldi. Canpolat, şehirdeki hizmetlerine devam edeceklerini vurguladı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Vatandaşlarla Buluştu
29-02-2024 11:28
Google News

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim irtibat bürosunda yüzlerce vatandaşla bir araya geldi.

Canpolat, şehrin her köşesinde bir eser bırakmanın gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “AK Parti bayrağı altında Haliliyeli hemşerilerimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.

Seçim irtibat bürosunda gerçekleşen buluşmaya önceki dönem Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Siverek Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak ve vatandaşlar katıldı. Canpolat, vatandaşlarla birebir görüşerek şehirdeki hizmetler hakkında bilgi verdi. Canpolat, konuşmasında hükümetin ve belediyenin şehirde izleri olduğunu ve gelecekteki hizmetlerin teminatının bu izlerde olduğunu belirtti. Ayrıca, önlerindeki seçimlerde Haliliye’nin ve Şanlıurfa'nın rekor bir oy alması için çalışacaklarını ifade etti. Önceki dönem milletvekili Eyyüpoğlu ise Canpolat'ın tecrübeli bir başkan olduğunu ve hizmet konusunda kendisine güvendiklerini söyledi. Siverek Ziraat Odası Başkanı Bucak da, Canpolat'ın ustalık döneminde kalıcı eserler bırakacağına inandığını ve başarılar dilediğini ifade etti. Konuşmaların ardından Canpolat, vatandaşlarla sohbet etti ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler