USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanından Ramazan Bayramı Mesajı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Ramazan Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanından Ramazan Bayramı Mesajı
07-04-2024 10:53
Google News

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederek, bayramın birlik, beraberlik ve kardeşliği güçlendirmesini ve insanlığa huzur ve barış getirmesini diledi. Başkan Şimşek, bayramların inancımızda ve kültürümüzdeki önemine dikkat çekerek, bayramın huzur ve mutluluğunu yaşadığımızı ifade etti. Birlik ve beraberliği vurgulayan Şimşek, bayramların kırgınlıkları ortadan kaldırdığını, dargınları barıştırdığını ve gönülleri kazandığını belirtti.

Mesajında bayram sevincinin paylaşılarak çoğalmasının önemine değinen Şimşek, komşularımızdan akrabalarımıza, hasta ve yaşlılardan aile büyüklerine kadar herkesi ziyaret ederek gönüllerini almanın önemine vurgu yaptı.

Sevinçlerin paylaşıldıkça çoğalacağını, üzüntülerin paylaşıldıkça azalacağını hatırlatan Şimşek, tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getiren Ramazan Bayramını kutladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
En Başarılı Belediyemiz Hangisi?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler