USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray'da büyük çıkmaz! '8 milyon euro' tribünde oturacak

Tüm Spor - Galatasaray, istenen performansı sergileyemediği için yollarını ayırmak istediği Angelino için bonservisini elinde tutan Leipzig'den istemediği bir cevap aldı.

Galatasaray'da büyük çıkmaz! '8 milyon euro' tribünde oturacak
18-01-2024 15:57
Google News

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, kiralık sözleşmesini feshetmek istediği İspanyol sol bek Angelino için kulübü RB Leipzig ile görüşme sağladı.

Alman basınından Bild'in haberine göre; Galatasaray, sözleşmesini feshetmek istediği Angelino için RB Leipzig'den oyuncuya yeni bir kulüp bakmalarını istedi.



LEİPZİG'IN TAVRI NET


Haberde, RB Leipzig yönetiminin bu teklifi kesin bir dille reddettiği ve sarı-kırmızılı takımdan sezon başında yapılan sözleşmeye sadık kalınmasını istediği vurgulandı.

Öte yandan haberde; Galatasaray'ın Angelino'nun takımla antrenmanlara katılmasının önüne bir engel koymayacağı da ifade edildi.

Bu gelişme sonrası piyasa değeri 8 milyon euro olan İspanyol futbolcu, Galatasaray'da kalacak ve sezon sonuna kadar tribünde oturacak.



SÖZLEŞMESİNDE MADDE VAR


Galatasaray'ın 1 sezon için kiralık anlaşma sağladığı ve 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunun devreye girmesi için 20 müsabakayı tamamlaması gereken Angelino, 19 maçta şans buldu. İspanyol oyuncu bu maçlarda 1 gol 1 asist kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler