USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Fabrikalar temiz ve ucuz enerjiye GES ile geçiyor

Kurduğu güneş enerji santralleri ile adından söz ettirmeye devam eden cw enerji, denizli’de faaliyet gösteren bir fabrikanın çatısına 5064,45 kwp gücünde güneş enerji santrali kurulumunu tamamladı.

Fabrikalar temiz ve ucuz enerjiye GES ile geçiyor
30-01-2024 11:35
Google News

CW Enerji, Denizli’de faaliyet gösteren bir fabrikanın çatısına 5064,45 kWp gücünde güneş enerji santrali kurulumunu tamamladı. Santral ile firma yılda yaklaşık 3.265.355 kilogram karbon salınımının önüne geçecek. Aynı zamanda yılda yaklaşık 493 ağacın kurtarılmasını sağlayarak temiz enerjiye de katkı sağlamış olacak.


CW Enerji’nin, Denizli’deki bir fabrikanın çatısına 5064,45 kWp gücünde güneş enerji santrali kurulumunu tamamlamasıyla firma yılda yaklaşık 3.265.355 kilogram karbon salınımının önüne geçecek. Proje hakkında konuşan CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, fabrikaların çatılarını yüksek kalite standartlarında ürettikleri güneş enerji panelleri ile donatmaya devam ettiklerini söyledi. Denizli’de faaliyet gösteren bir fabrikanın çatısını da güneş enerji santrali (GES) ile donattıklarını ifade eden Yılmaz, “Fabrikanın çatısına 5064,45 kWp gücünde güneş enerji santrali kurulumunu tamamladık. Santral ile firma yılda yaklaşık 3.265.355 kg karbon salınımının önüne geçecek. Aynı zamanda yılda yaklaşık 493 ağacın kurtarılmasını sağlayarak temiz enerjiye de katkı sağlamış olacak” dedi.


Bir fabrikayı daha güneş enerjisi santrali ile buluşturarak çevre dostu ve ekonomik enerji üretimine katkı sağladıklarını dile getiren Yılmaz, fabrikanın da GES ile enerji maliyetlerini düşüreceğini ve aynı zamanda karbon ayak izini azaltma hedeflerine bir adım daha atmış olacağını kaydetti. "Yeşil enerjiye destek olmaya devam edeceğiz"


Yenilenebilir enerji kaynakları arasında güneş enerjisinin popülaritesi her geçen gün artan modellerden biri olduğunu dile getiren Yılmaz, “Güneş enerjisi, temiz enerjiye geçiş yapmak isteyen firmalar için önemli bir adım. Müşterilerimize sürdürülebilir enerji çözümleri sunarak, çevresel etkileri azaltmalarına ve aynı zamanda enerji maliyetlerini optimize etmelerine yardımcı oluyoruz. Daha fazla firmanın çatısına güneş enerji santrali kurarak yeşil enerjiye destek olmaya devam edeceğiz. Temiz çevre ve temiz enerjinin oldukça önemli olduğu günümüz dünyasında firmaları yeşil enerji ile buluşturduğumuz ve bu sayede CW Enerji olarak sürdürülebilir geleceğe katkı sağladığımız için oldukça mutluyuz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
En Başarılı Belediyemiz Hangisi?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler