USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde Yapılan Açılış Töreni

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Haier'in pişirici ürünleri fabrikasının açılış töreni hakkında detaylı bilgiler.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde Yapılan Açılış Töreni
27-02-2024 13:38
Google News

Eskişehir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren beyaz eşya firması Haier'in pişirici ürünleri fabrikasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, beyaz eşya sektörünün hız kesmeden yüksek teknolojili ve inovatif yatırımlarına devam ettiğini belirtti.

Kacır, Haier Europa'un Türkiye'nin küresel pazarda söz sahibi olmasında önemli bir rol oynadığını ve Türkiye'de gerçekleştirdiği yatırımların ülkeye önemli katkılar sağladığını vurguladı.

Kacır, beyaz eşya sektörünün Türkiye için önemine değinerek, sektörün sürdürülebilirliğini ve rekabetçiliğini artırmak için destek programları hayata geçirdiklerini ifade etti.

Ayrıca akıllı ev aletlerinde siber güvenlik standartlarının belirlenmesi ve yeşil dönüşüm odaklı çalışmaların sektördeki önemli gündem maddeleri olduğunu belirtti.

Çin'in Ankara Büyükelçisi Liu Shaobin'e teşekkür eden Kacır, Türkiye'nin yatırımcılar için karlı ve güvenilir bir adres olduğunu vurgulayarak, Türkiye'nin Çinli yatırımcılar için önemli bir tercih olmaya devam edeceğini söyledi. Programda konuşan diğer katılımcılar da Eskişehir'in potansiyeline ve yatırımcılara sunduğu fırsatlara değindiler. Açılış töreninin ardından fabrika gezildi ve katılımcılar birlikte fotoğraf çektirdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler