USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Erdoğan'dan manidar gönderme: CHP'de gelenek yine bozulmadı!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de CHP'ye eleştirilerde bulunarak, 'Her seferde standardı düşürdüler. Çıtayı iyice aşağı çektiler. CHP'ye her gelen, mutlaka bir öncekini mumla aratmıştır.' dedi.

Erdoğan'dan manidar gönderme: CHP'de gelenek yine bozulmadı!
17-02-2024 16:33
Google News

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’de düzenlenen AK Parti mitinginde halka hitap etti. 

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Sevgili Rizeliler, hemşehrilerim sizleri hürmetle selamlıyorum. Gönlümün bahçesinde daima birinci gelen Rize'yi selamlıyorum. Gözümün nuru Rize'de olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum.

Birileri bizim ezelden ebede ulaşan kardeşliğimizi anlamıyor. Şer odaklarına karşı birlik içindeyiz. Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışanlara karşı birlikte mücadele ediyoruz.

Başarı hikayemizi 85 milyonlar birlikte yazdık.

31 MART MESAJI

Seçime kadar kapı kapı dolaşacağız. Rize'den yine rekor bekliyorum. 31 Mart zaferimiz şimdiden hayırlı olsun.

"ŞER ODAKLARINA KARŞI BİRLİK İÇİNDEYİZ"

15 Temmuz ile istiklalimize kastettiler. Güneyimizde teröristan kurmaya çalıştılar. Türkiye'ye diz çöktürmeye çalıştılar. Bunların hepsini sizlerle beraber boşa çıkardık. Türkiye'yi esir almalarına müsaade etmedik. Türkiye'nin 21 yılda yazdığı başarı hikayesinin kahramanı Rize ile birlikte 81 vilayetimizdir.

SINIR ÖTESİ OPERASYON MESAJI

Bunu kırmaya çalışan devlet adamlarımızı şehit ettiler. Türkeş ve Erbakan'a yönelik itibar suikastlarının ardı arkası kesilmedi. Türkiye ne zaman kendini toparlamaya çalışsa birileri devreye girip buna izin vermedi. Ülkemizi içindeki cendereden kurtaran biz olduk. Bunları Gabar'a Cudi'ye gömdük. Mağaralara gömerek nefeslerini kestik. Sınır ötesinde de devam ediyoruz. Türkiye'yi her alanda üç kat beş kat on kat büyüttük. İhracatı 36 milyar dolardan 256 milyar dolara çıkardık. Milli geliri 238 milyar dolardan 1 trilyon dolar eviyesine getirdik. Savunma sanayide yüzde seksenleri bulan dışa bağımlılığı yüzde 20'lere getirdik. Artık bu alanda farklı bir lige yükseliyoruz. TCG Anadolu'dan sonra en büyük gemimiz olan TGC Derya'yı da donanmamamıza teslim ettik. İkinci astronotumuzu da uzaya göndereceğiz. Artık Ahmetler Mehmetler Ayşeler Fatmalar da uzaya gidecek.

Her alanda büyük atılım içindeyiz. 10-15 yıl önce attığımız tohumların meyvelerini alıyoruz. 21 yılda pek çok başarıya imza atmış hükümet olarak bugünkü sorunları çözecek olan yine biziz.

CHP'YE ELEŞTİRİLER

Türkiye'nin en büyük talihsizliği vizyonsuz, beceriksiz, tembel ve değişime ayak direyen tutucu muhalefete sahip olmasıdır.

Her seferde standardı düşürdüler. Çıtayı iyice aşağı çektiler. CHP'ye her gelen, mutlaka bir öncekini mumla aratmıştır. Son genel başkan değişikliğinde de bu gelenek bozulmadı. 

Altılı masadan kimseyi bulamayacaksınız demiştim. Nerede bu altılı masa? Dün yan yana yol yürüdükleri insana bugün demediklerini bırakmıyorlar. Ankara'da ofis tutmuşlar. Her birinin Ankara'da ofisi var. Güle güle kullanın.

Gazi'nin emaneti diyerek CHP'ye oy veren vatandaşlarımızı umutsuzluk sarmalına sürüklenmektedir. 

Bölücü örgütün uzantılarıyla 'dem'lenenlere, size rağmen siyaset yapanlara bu seçimde esaslı bir ders vermeye hazır mısınız? 31 Mart seçimlerinin muhalefette esaslı bir değişim yaratacağına inanıyoruz.

Tek dertleri Cumhurbaşkanı Erdoğan!İhsan Eliaçık 'adayların kim olduğu önemli değil' dediTek dertleri Cumhurbaşkanı Erdoğan!İhsan Eliaçık "adayların kim olduğu önemli değil" dedi

6. Etnospor Forumu Antalya'da başladı: Erdoğan'dan önemli mesajlar6. Etnospor Forumu Antalya'da başladı: Erdoğan'dan önemli mesajlar

Başkan Erdoğan: Bizi savaşa sürüklemek için çok uğraştılar! Asla prim vermedikBaşkan Erdoğan: Bizi savaşa sürüklemek için çok uğraştılar! Asla prim vermedik

Erdoğan tepki göstermişti! HSK'dan Danıştay'ın göreve iade ettiği 387 isme incelemeErdoğan tepki göstermişti! HSK'dan Danıştay'ın göreve iade ettiği 387 isme inceleme

Emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Başkan Erdoğan yeni rakamı duyurduEmekli ikramiyesi ne kadar olacak? Başkan Erdoğan yeni rakamı duyurdu