USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

En İyi 10 Web Uygulaması Test Aracı

Otomatik test araçları, Çapraz Tarayıcı Test Araçları, Performans test araçları, Hata izleme sistemleri vb. gibi Web Uygulaması Test Araçları.

En İyi 10 Web Uygulaması Test Aracı
02-12-2021 17:01
Google News

Otomatik test araçları, Çapraz Tarayıcı Test Araçları, Performans test araçları, Hata izleme sistemleri vb. gibi Web Uygulaması Test Araçları.

BT topluluklarının günümüz gerçeklerinde, herhangi bir yazılımın geliştirilmesi sırasında kontrollerini gerçekleştirebileceğiniz işlevselliğinin yardımıyla çok sayıda yüksek kaliteli ve kullanışlı test araçları sunulmaktadır.

Yazının bir sonraki bölümünde 2021’de test alanında en popüler ve başarılı web ürünlerine bakacağız. Bu arada, aşağıda belirtilen tüm test cihazları kullanım amaçlarına göre kategorilere ayrılacaktır.

Web uygulaması test şirketi Fireart, çeşitli test türlerinde uzmanlaşmıştır,  daha fazla bilgi edinin . Ayrıca birçok test programında deneyime sahiptir ve bu tür işleri en iyi nasıl yapacağını bilir. Uygulamanın yüksek kaliteli bir testini istiyorsanız, birbirimizi bulduk, çünkü bu bizim de hedefimiz.

Araçlar için yönetme test süreci

KG departmanı, bu tür çevrimiçi ürünlerin yardımıyla geliştirme ve teknik desteğin tüm aşamalarında yazılımı değerlendirmek için yetkin bir yaklaşım düzenleyebilir.

Qtest, özellikle DevOps ve Agile kavramlarını kullanan ekipler için tasarlanmış popüler bir test aracıdır. Ayrıca, test yönetiminden otomasyona ve analitik raporların oluşturulmasına kadar en yaygın testlerin tümünü yürütmenize olanak tanıyan çağdaş ve kullanıcı dostu tarayıcı tabanlı bir grafik arayüzü ile birlikte gelir.

test defteri

Prosedürün üzerinde pragmatiklere öncelik veren, tartışmasız, kullanıcı dostu bir manuel test aracıdır. Her testi ayrı ayrı ele almak yerine, Agile yaklaşımı kullanarak keşiften manuel teste kadar herhangi bir testi yürütmek için kullanılabilecek önceden hazırlanmış kontrol listeleriyle çalışmaya odaklanır.

Otomatik test için araçlar

Ancak, Bu, kalite güvence firmalarının, regresyon ve fonksiyonel testleri içeren test sürecini otomatikleştirmek için kullanabileceği benzersiz bir web tabanlı teknolojiler setidir. En iyi Web Uygulaması Test Araçlarından bazıları şunlardır:

Ezmek

Bu, yalnızca kalite kontrolleri değil, aynı zamanda HMI (insan-makine arayüzü) testleri de sağlayan iyi bilinen bir GUI test otomasyon aracıdır. Tamamen çapraz platform olan üründe aşağıdaki özellikler yer almaktadır:

  • Tüm ana grafik kullanıcı arabirimi teknolojileri ve test komut dosyalarını kaydetme yeteneği tam olarak desteklenir;
  • Ayrıca, ortak test yönetim sistemleri ile arayüz oluşturma yeteneği; yüksek kaliteli nesne tanımlama; iyi entegre geliştirme ortamı; test komut dosyalarını test etmek için geniş bir popüler komut dosyası koleksiyonu;
  • Test davranışına odaklanan geliştirme desteği.

Ranorex

Tamamen platformlar arası otomatik testler için bu popüler bir araçtır. Her ne kadar, Bu uygulamanın kullanımı son derece basittir, bu da onu acemiler için mükemmel kılar.

  • Çapraz tarayıcı testi benzersiz bir özelliktir.
  • Etkili denetimler, doğru saha tanımlamasına ihtiyaç duyar.
  • SAP, ERP ve Delphi gibi en karmaşık arayüzler bile otomatikleştirilebilir.
  • Analitik sistem yerleşik.

Çapraz Tarayıcı Test Araçları

Lambdatesti

Bulut altyapısı nesneleriyle arabirim oluşturan siteleri ve web uygulamalarını test etmenize olanak tanıyan bulut tabanlı bir çapraz tarayıcı test aracı.

Araç, buluttaki 2000’den fazla farklı masaüstü ve mobil tarayıcı kombinasyonuna benzersiz erişim sağlar.

Bununla birlikte, Browsera, en popüler ve talep edilen tarayıcıların yapısında web sitesi sunumunu değerlendirmek için sınırsız seçeneklere sahip, bugün mevcut olan en büyük tarayıcı uyumluluğu test programlarından biridir.

Özellikler :

  • Tüm komut dosyası hatalarını toplamak ve saklamak;
  • Aynı anda birkaç tarayıcı sürümünün aynı anda görüntülenmesi;
  • Farklı çözünürlüklerde görüntülendiğinde düzenlerin çevrimiçi karşılaştırması.

Performans test araçları

Bu tür araçlar, geliştirilen web ürünlerini kullanırken yük ve performans testi yapmanızı sağlar. İşte bazı en iyi Web Uygulaması Test Araçları.

Web yükü

Çok çeşitli test senaryoları oluşturmak için tonlarca teknolojik yetenek içeren birinci sınıf bir test aracı.

Selenium geliştirmelerinden kurumsal uygulamalar ve web protokolleri içindeki etkileşim süreçlerine kadar birçok modern test teknolojisini de destekler . Hem bulutta hem de şirket içinde kullanıcı yükü oluşturmanıza olanak tanır.

Wapt

Windows işletim sistemi içinde stres testine izin verir. Her tür siteyi test etmenin uygun maliyetli ve kolay bir yolunu elde etmek için kullanılabilir.

  • Özellikleri:
  • Tek bir test gerçekleştirirken farklı müşteri türlerinin oluşturulması;
  • Stres seviyelerinin verimli belirlenmesi;
  • Gerçek bir yük oluşturmak için simülasyon yöntemini kullanmak;
  • Koruma için SSL kullanan sitelerle çalışmayı destekler.

Hata takip sistemleri

Redmine

Yazılım test sürecini izlemek için çok talep edilen ve popüler bir araç. Bu ürünün, Ruby programlama dilini destekleyen herhangi bir istasyonda çalışabilen kaynak kodlu temel bir sürümü vardır. Redmine, en iyi Web Uygulaması Test Aracıdır.

Bug Genie

Web arayüzünü kullanarak sorunları izlemenizi sağlayan açık kaynak kodlu açık kaynaklı bir çözüm. Kusur tespiti, sorun raporlama ve iş yönetimi önemli unsurlardır.

Sonuç olarak, Benzersiz özellikler arasında kullanım kolaylığı, kullanışlı komut satırı araçları ve test prosedürlerini etkileşimli olarak düzenleme yeteneği bulunur.

Kaynak:8nci.com

Çağlayan Gürsel



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler