USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Elazığ Belediyesi Voleybol Takımı Gençler Grubu Diyarbakır Yolcusu

Elazığ Belediyesi voleybol takımı gençler grubu, Diyarbakır'da yapılacak olan grup yarı final müsabakaları için hazırlıklarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Voleybol Takımı Gençler Grubu Diyarbakır Yolcusu
17-04-2024 12:28
Google News

Elazığ Belediyesi voleybol takımı gençler grubu, il birincisi olarak önemli bir başarı elde etti. Genç sporcular, 4 ilin mücadele edeceği grup yarı final müsabakaları için Diyarbakır'a gitmeye hazırlanıyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın desteğiyle başarılı bir performans sergileyen takım, son yıllarda Elazığ'ı takım sporlarında temsil etmeye başladı.

Yaklaşan zorlu müsabakalarda Bingöl, Erzurum ve Diyarbakır ekipleriyle karşılaşacak olan gençler, Türkiye finallerinde mücadele etme hedefiyle sahaya çıkacak. Diyarbakır'da şampiyonluğa ulaşan takım, ülke genelinde yapılacak olan finallere katılma şansı elde edecek.

Elazığ Belediyesi voleybol takımı gençler grubu, sporun ve gençlerin gelişimine katkı sağlayan bu önemli organizasyonda Elazığ'ı en iyi şekilde temsil etmek için antrenmanlarını sürdürüyor ve birlikte çalışarak başarıyı hedefliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
En Başarılı Belediyemiz Hangisi?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 439

The include file 'json/puan_55606_0_2.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler