USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı Depremzedelere Yardım Elini Uzatıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı, depremzedelere maddi ve manevi destek hizmetleri sunmaya devam ediyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı Depremzedelere Yardım Elini Uzatıyor
30-03-2024 13:49
Google News

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra bölgede maddi ve manevi destek hizmetleri sunulmaktadır.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) koordinasyonunda, Malatya'da konteynerlerde yaşayan ihtiyaç sahiplerine Kernek bölgesi ve Miad Konteynerkent'te açılan iftar çadırında günlük 3 bin kişilik farklı menülerde iftariyelikler dağıtılmaktadır. Ayrıca, Diyanet Akademisi Başkanı Doç.

Dr. Enver Osman Kaan ve heyeti, bölgede yapılan hizmetleri yerinde görmek ve manevi destek sunmak amacıyla bir iftar çadırında yemek dağıtımına eşlik etmiştir.

Sözcü Gazetesi'nin asılsız olduğu ispatlanan iddialarıyla ilgili olarak açıklama yapılmış ve depremzedelere verilen yemek menüsü detayları paylaşılmıştır. TDV, geçen yıl zekatla 5 milyondan fazla ihtiyaç sahibine yardım ulaştırmıştır. Ramazan yardımlarında öncelik deprem bölgesine verilmektedir.

Protokol yemeği iddialarıyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Diyanet Akademisi Başkanı ve beraberindeki heyetin depremzedelerle birlikte iftar yemeği yediği belirtilmiştir. Başkanlığın, toplumu aydınlatma ve yaraları sarma görevine devam edeceği vurgulanmıştır. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler