USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ahmet Aras, Menteşe Mahallesi’nde Seçmenlerle Buluştu

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ahmet Aras, Kavaklıdere Menteşe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi ve alt yapı projelerini hızlıca hayata geçireceklerini söyledi.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ahmet Aras, Menteşe Mahallesi’nde Seçmenlerle Buluştu
30-03-2024 11:18
Google News

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklıdere Menteşe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Konvoy eşliğinde mahalleye giren Aras’ın Menteşe Mahalle buluşması mitinge dönüştü. Coşkulu kalabalığa hitap eden Aras, Kavaklıdere’nin sorunlarının hızlıca çözüme kavuşturulacağını belirtti. Aras, seçilmesi durumunda Kavaklıdere’ye alt yapı projelerini hızlıca hayata geçireceklerinin sözünü verdi. Kanalizasyonun olmadığı bölgelere öncelik vererek arıtma tesislerinin kurulacağını açıkladı. Ayrıca içme suyu ve yol gibi temel alt yapı hizmetlerine de odaklanacaklarını ifade etti.

Menteşe Mahallesi buluşmasında rakip partilerin belediye başkan adaylarını eleştiren Aras, ilkeli ve prensipli bir siyasetten yana olduklarını vurguladı. Projelerini ve hizmetlerini anlatarak eleştirilere cevap veren Aras, geçmiş dönemde yapılan hizmetlerin önemine dikkat çekti. Son olarak, Aras, her türlü zorluğu aşabileceklerini ve vatansever bir anlayışla büyükşehir belediye başkanlığına hazırlandıklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler