USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP İl Başkanlığı Binası Satışıyla İlgili Çarpıcı İfşaatlar Ortaya Çıktı

CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınma sürecinde yaşanan skandal görüntülerle ilgili avukat Gökhan Taşkapan'ın çarpıcı ifadeleri ortaya çıktı.

CHP İl Başkanlığı Binası Satışıyla İlgili Çarpıcı İfşaatlar Ortaya Çıktı
19-03-2024 16:29
Google News

CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınma sürecinde çekildiği iddia edilen para sayma görüntüleriyle ilgili avukat Gökhan Taşkapan sessizliğini bozarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade verdi. Taşkapan'ın ifadesinde, satış sürecinde yaşanan çarpıcı olaylar ve skandallar ortaya çıktı. Taşkapan, binanın satışı sırasında CHP'li yöneticilerin ödemelerin kendi avukatlık ofisinde yapılmasını istediğini belirtti. Ayrıca işadamı Ali Rıza Braka'nın avukatı olarak bu sürecin detaylarını açıkladı.

Görüntülerin çekildiği gün ofisine 3 saat boyunca para taşındığını ve dolar ile euro cinsinden paraların İBB'den getirilen şahıslar tarafından ödendiğini ifade etti. Ayrıca Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül'den 2 milyon TL'nin "yatırımlarını durdururuz" tehdidiyle alındığını aktardı. Taşkapan'ın ifadesine göre, resmiyette 24 milyon 360 bin TL olarak gösterilen satış bedelinin gerçekte 41 milyon TL olduğu ortaya çıktı. Ayrıca paraların kayıt dışı toplandığı ve ödendiği yönündeki iddialar da dikkat çekiciydi. Bu çarpıcı ifadelerin ardından Taşkapan, hakkında yapılan iftira ve hakaret içerikli beyanlarla ilgili suç duyurusunda bulunacağını belirtti. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler