USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP-DEM işbirliği: Kirli oyunun son sahnesi! Erdoğan adayları açıkladı!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda adayları açıkladı.

CHP-DEM işbirliği: Kirli oyunun son sahnesi! Erdoğan adayları açıkladı!
18-01-2024 16:28
Google News

AK Parti'nin İl Belediye Başkan adayları belli oldu! İşte il il aday listesi

GALERİNİN DEVAMI <p>AK Parti, 7 Ocak’ta İstanbul’da düzenlenen ilk programda 26 ilin <a href=belediye başkan adaylarını tanıtmıştı. Ankara’daki ikinci aday tanıtım toplantısında 17 büyükşehir ve 31 ilin adayı açıklanacak.

Parti kurmayları tarafından adaylara görev tebliği ise başlandı.

İŞTE İSİM İSİM TAM LİSTE...

"><p><strong>ADIYAMAN</strong></p><p>Adıyaman Belediye <a href=Başkan Adayı Ziya Polat

ZİYA POLAT KİMDİR?

1976 yılında Adıyaman'ın Akdere Köyünde doğan Polat, eğitim hayatına burada başladı. İlk ve orta öğretimini Adıyaman'da tamamlayan Polat, kentte geniş bir akraba çevresine sahip. Geçtiğimiz yıl meydana gelen deprem sonrasında, Polat'ın yaşamında önemli bir dönüm noktası gerçekleşti.

"><p><strong>AFYON</strong></p><p>AK Parti'nin Afyon Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay </p><p><strong>HÜSEYİN CEYLAN ULUÇAY KİMDİR?</strong></p><p>1986 yılında Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde doğdu. İlk, orta ve <a href=lise öğrenimini Afyonkarahisar ilinde tamamladı. Yaşar Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdi. Ardından Afyonkarahisar’da Mali Müşavirlik görevini icra etmeye başladı. Halen mali müşavirlik yapmakta olup aynı zamanda ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası olan Uluçay, 2020 yılı Eylül ayından günümüze kadar Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı olarak görev yaptı.

"><p><strong>AKSARAY</strong></p><p>AK Parti'nin <a href=Aksaray Belediye Başkan adayı Evren Dinçer

EVREN DİNÇER KİMDİR?

1981’de Aksaray’da doğan Evren Dinçer, ilk, orta ve yüksek öğrenimini Aksaray’da tamamladı. Lisansını Niğde Üniversitesi Aksaray İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde tamamlayan Evren Dinçer, Yüksek Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İnsan Kaynakları Yönetimi üzerine tamamladı. Ankara Üniversitesi, İnsan Kaynakları Yönetimi alanında Doktorasına devam etmektedir.

Meslek hayatına 2006 yılında Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı’nda Devlet Personel Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayan Evren Dinçer, 2009 yılında Devlet Personel Uzmanı kadrosuna atandı akabinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda Personel Daire Başkanlığı görevlerini yürüttü. Ankara ve Nevşehir Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurul üyeliklerinde bulunan Evren Dinçer, birçok STK içerisinde yer aldı. Akademik alanda yayınlanan çeşitli makale ve tebliğlerde de bulunan Evren Dinçer evli ve bir çocuğu vardır, iyi derecede İngilizce bilmektedir. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den Aksaray Belediye Başkanı seçilmiştir.

"><p><strong>AMASYA</strong></p><p>Ak Parti Amasya Belediye Başkan Adayı Mehmet Uyanık</p><p><strong>MEHMET UYANIK KİMDİR?</strong></p><p>1958 yılında Ziyaret Kasabası’nda <a href=dünyaya gelen Uyanık, İlkokulu Ziyaret Kasabası’nda okudu. Lise öğrenimini Amasya İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini Konya Selçuk Eğitim Enstitüsü Türkçe bölümünde tamamladı. Ayrıca 1992 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi.

İzmir, Gümüşhane ve Amasya illerinde öğretmenlik ve yöneticilik yapan Uyanık, 1992 yılında Amasya Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı’na atandı. 1993-1998 yılları arasında Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüttü. 02-02-1998 tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı Orta Eğitim Genel Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atandı. 11-01-1999 tarihinde Ziyaret Kasabası Belediye Başkanlığı’na aday olmak için Milli Eğitim Bakanlığı Orta Eğitim Genel Müdürlüğü’ndeki Şube Müdürlüğü görevinden istifa etti.

1999-2009 yılları arasında Ziyaret Belediye Başkanlığı yaptı.2009 Mahalli seçimlerinde aday olmadı.30.03.2014 Mahalli İdareler seçimlerinde Ziyaret Belediye Başkanlığı görevine tekrar seçildi.

Son olarak Ak Parti Amasya Belediye Başkan Adayı gösterilen Uyanık, evli ve üç çocuk babasıdır.

"><p><strong>AĞRI</strong></p><p>AK Parti <a href=Ağrı Belediye Başkan Adayı M. Salih Aydın

M. SALİH AYDIN KİMDİR?

Ağrı Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığını açıklayan Avukat Mehmet Salih Aydın, sadece bir hukukçu ve siyasetçi olarak değil, aynı zamanda demokrat ve toplumsal olaylara ve değerlere duyarlı bir isim olarak dikkat çekiyor

01.01.1977 tarihinde Ağrı Merkez’de dünyaya gelen Mehmet Salih Aydın, evli ve dört çocuk babasıdır. İlköğrenimine Ağrı 15 Nisan İlköğretim Okulu’nda başlayan Aydın, lise eğitimini Ağrı İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı.

Eğitim hayatının önemli bir dönemeç noktasını oluşturan lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde başarıyla tamamlayan Aydın, hukuk alanındaki bilgisini ve deneyimini bu temel üzerine inşa etti. Yüksek lisansını ise İş Sağlığı ve Güvenliği alanında tamamlamış, bu alandaki uzmanlığıyla da öne çıkmıştır.

Avukatlık kariyerine 2000 yılında başlayan Aydın, uzun yıllar boyunca serbest avukatlık mesleğini yerine getirerek bölgesinde önemli bir hukuki aktör haline geldi. Bu süre zarfında, 2012-2018 yılları arasında Türkiye Barolar Birliği Ağrı Delegesi olarak görev alarak, bölgesel düzeydeki hukuki konulara aktif katılım sağladı.

Aydın, 2018-2022 yılları arasında Ağrı Baro Başkanı olarak seçildi ve 4 yıl boyunca çok başarılı bir Baro Başkanlığı yürüttü. Hukuki deneyimi ve liderlik vasıflarıyla Ağrı’nın hukuki sorunlarına çözüm arayan bir yaklaşım sergiledi.

Ağrı Barosuna mükemmel bir hizmet binası da kazandıran Aydın, halen Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Yedek Üyesi olarak görev yaparak, ülke genelindeki hukuki meselelere katkıda bulunuyor.

Ağrı’nın içinde bulunduğu sorunlara çözüm aramak amacıyla Ağrı Sivil Toplum Platformu’nda 2018-2023 yılları arasında Platform Başkanı olarak görev alan Aydın, şehrin sosyal ve ekonomik kalkınması için çalışmalara aktif rol almıştır.

2006-2008 yılları arasında AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Aydın, bu süreçte partisinin temsilcisi olarak önemli görevler üstlendi. 22 Temmuz 2008 seçimlerinde Ağrı ilinde 5 vekilin çıkarıldığı dönemde aktif bir rol üstlenerek partisinin başarısına katkı sağladı.

"><p><strong>ARDAHAN</strong></p><p>AK Parti’nin Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar </p><p><strong>YUNUS BAYDAR KİMDİR?</strong></p><p>Yunus Baydar, 1976 yılında Ardahan'ın Yalnızçam köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ardahan'da tamamladıktan <a href=sonra Kafkas Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden mezun oldu. Ardahan'da özel veterinerlik yapan, evli ve 3 çocuk babası Baydar, farklı dönemlerde toplamda 7 yıl AK Parti Ardahan İl Başkanlığı görevinin yanı sıra bir dönem de AK Parti Ardahan İl Genel Meclis üyeliği yaptı. 2019 Yerel seçimlerinde Ardahan Belediye başkan adayı olarak gösterilen Baydar, 2023 genel seçimlerinde de Ardahan Milletvekili aday adayı oldu. Baydar, 2024 seçimlerinde Ardahan belediye başkan adayı gösterildi.

"><p><strong>BATMAN</strong></p><p>Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan</p><p><strong>ADİL SEBATİ CEYLAN KİMDİR?</strong></p><p>Adil Sebati Ceylan bir dönem Garzan-Kozluk Sulama Birliği Başkanlığı görevini üstlenmiştir.</p><p><strong>BAYBURT</strong></p><p>Bayburt’un Yeni Belediye Başkanı Mete Memiş</p><p>METE MEMİŞ KİMDİR?</p><p>Mete Memiş 1964 <a href=Bayburt doğumlu. Evli ve 3 çocuk babası. İlk ve orta öğrenimi Bayburt’ta lisans eğitimini 1985 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Matematik Bölümünü tamamlamıştır.

Öğretmenlik mesleğine Kars- Kağızman’da başladı. Öğretmenliğin yanı sıra, Müdür yardımcılığı yapmıştır.

Büyük onuru ve mutluluğu olan 26 yıllık meslek hayatı boyunca aralarında çok sayıda akademisyen, bürokraat, işadamı, doktor, mimar, mühendis, hukukçu ve öğretmenin de bulunduğu çeşitli meslek gruplarından alanlarında başarılı sayısız insan yetiştirmiştir.

AK Parti’nin kuruluş aşamasında Bayburt İl Teşkilatının yapılanmasına rol aldı. 2002 Genel Seçimlerinde AK Parti Bayburt Milletvekili Aday Adayı oldu.

2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı oldu.

"><p><strong>BİLECİK</strong></p><p>AK Parti'nin Bilecik başkan adayı Mustafa Yaman</p><p><strong>MUSTAFA YAMAN KİMDİR?</strong></p><p>31 Mart <a href=günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkan adayı belli oldu.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Bilecik Belediye Başkan adayının, Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman olduğunu duyurdu.

"><p><strong>BURDUR</strong></p><p>AK Parti Burdur belediye başkan adayı Mehmet Şimşek.</p><p><strong>MEHMET ŞİMŞEK KİMDİR?</strong></p><p>Mehmet Şimşek, Burdur'da doğdu. Mehmet Şimşek, Burdur bürokrasisi ve <a href=spor camiasının çok yakından tanıdığı bir isim. Mehmet Şimşek, Milli Eğitim şube müdürlüğü, İl Sosyal Hizmetler il müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde daire başkanlığı gibi görevleri yürüten, aynı zamanda ilimizde başta hentbol branşı olmak üzere sportif faaliyetlerin içinde yer aldı. Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanlık görevini üstlenen Mehmet Şimşek, beş yıl önce 2019’daki aday adaylığı deneyiminden sonra ikinci kez AK Parti’den Burdur belediye başkanı adayı oldu.

"><p><strong>BOLU</strong></p><p>Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol</p><p><strong>MUHAMMED EMİN DEMİRKOL KİMDİR?</strong></p><p>Muhammed Emin Demirkol, 1984 senesinde İstanbul’da doğdu. İlköğrenimini Yeniçağa'da Yaşar Çelik İlkokulu’nda, orta öğrenimini Bolu İmam Hatip Lisesi’nde, lise tahsilini de <a href=İstanbul Bağlarbaşı Lisesinde tamamladı. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2009 yılında tıp doktoru unvanını aldı. Gerede Devlet Hastanesi Acil Servisinde pratisyen hekim olarak görev yaptı. İhtisasını İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda tamamlayarak 2014’te İç Hastalıkları Uzmanı oldu.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamlamasının ardından Van İli Bahçesaray İlçe Hastanesinde İç Hastalıkları uzmanı ve Hastane Başhekimi olarak 2 yıl görev yaptı. Bir sonraki görev yeri olan Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde 2 yıl süreyle başhekim olarak görev yaptı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahiliye Ana Bilim Dalında Dr. Öğr. Üyesi olarak akademik kadroya atandı.

30.11.2017 tarihinde Bolu İl Sağlık Müdürlüğü görevine başlayan Demirkol, evli ve 3 çocuk babasıdır. İngilizce ve Arapça bilmektedir. Demirkol, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti’den Bolu Belediye Başkan Adayı oldu.

"><p><strong>ÇORUM</strong></p><p>Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın</p><p><strong>HALİL İBRAHİM AŞGIN KİMDİR?</strong></p><p>Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın 1973’te Çorum’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çorum’da tamamladı.</p><p>İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi <a href=Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Marmara Üniversitesinde “5393 Sayılı Belediye Kanunu Çerçevesinde Yerel Özerklik Açısından Belediyeler” başlıklı teziyle yerel yönetimler alanında yüksek lisansını tamamladı.

Dil eğitimi için İngiltere’de bulundu. Hitit Üniversitesinde “Din-Siyaset İlişkisi Bağlamında Milli Görüş Hareketi” tezi ile din sosyolojisi alanında doktora derecesi aldı. On yedi yıl Yabancı Dil, Bilgisayar, Meslekî Eğitim ve Yeminli Mütercim Tercümanlık Merkezi Kurucu Müdürlüğü (Esnaflık) yaptı.

Hitit Üniversitesinde dört yıl yerel yönetimler alanında akademisyenlik yaptı. Birçok sivil toplum kuruluşunda kuruculuk, yöneticilik ve sözcülük gibi görevler aldı. Dr. Halil İbrahim Aşgın, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde Çorum Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

İyi derecede İngilizce bilen Aşgın, evli ve 4 çocuk babasıdır.

"><p><strong>GÜMÜŞHANE</strong></p><p>Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen</p><p><strong>ERCAN ÇİMEN KİMDİR?</strong></p><p>Ercan Çimen, 1966’da Gümüşhane’de doğdu.</p><p>İlk ve ortaöğretimini de aynı <a href=ilde tamamladıktan sonra “Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi” iktisat bölümünden mezun oldu.

Mezuniyetinin ardından aile şirketinde yönetim kurulu üyesi olarak ticari hayata atılan Çimen, kurumsallaşmanın sağlanmasında önemli adımlar attı.

Ailesi üç kuşaktır ticaretle uğraşan Ercan Çimen, gerek Gümüşhane’de gerekse ülke genelinde gerçekleştirdiği yatırımlarla 500’den fazla kişiye istihdam sunuyor.

Ayrıca çeşitli Meslek ve Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif olarak faaliyetlerde bulunan Çimen, sosyo-kültürel etkinliklere sağlamış olduğu maddi ve manevi destekler ile şehrin sosyal hayatının gelişimine önemli katkılarda bulundu.

Bu çerçevede, Gümüşhanespor, Gümüşhane Hizmet Vakfı, İş Adamları derneği gibi çeşitli oluşumlarda başkan ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı.

Siyasi hayatına Doğru Yol Partisi’nden (DYP) Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan Vekilliği görevleri ile başlayan Çimen, 2009 yerel seçimlerinde AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan adayı olarak seçimlere girdi. 2009'da yapılan seçimleri kazanamayan Çimen, 15 Şubat 2011 tarihinde AK Parti Gümüşhane İl Başkanı oldu.

Çimen, 26 Kasım 2013 tarihinde AK Parti Gümüşhane İl Başkanı görevinden ayrılarak seçimleri kazandı ve Gümüşhane Belediye Başkanı oldu.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde ikinci kez Gümüşhane Belediye Başkanlığı görevine seçildi.

Çimen, evli ve iki çocuk babası.

"><p><strong>HAKKARİ</strong></p><p>Hakkari Belediye Başkan Adayı <a href=İsmet Ölmez

İSMET ÖLMEZ KİMDİR?

2015 yılında Ölmez Madencilikte CEO olarak göreve başlamıştır. Aynı zamanda Doktora Eğitimine İşletme dalında Rustow ve Yakın Doğu Üniversitelerinde devam etmektedir. 2012 yılında Anatolia ve 2017 yılında East West şirketlerini kurmuştur ve hala bu şirketlerin yönetim başkanlığını yapmaktadır.

"><p>IĞDIR</p><p>Iğdır Belediye Başkan Adayı Ülkü Öcal</p><p><strong>ÜLKÜ ÖCAL KİMDİR?</strong></p><p>Iğdır Belediye Başkan Yardımcılığı yapmış olan Ülkü Öcal, 25 yıldır belediyede çalışıyor. Belediyecilik alanında çalıştığı dönemde bağımlılıkla <a href=mücadele alanında çalışmalar yaptı.

"><p><strong>KARABÜK</strong></p><p>Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya</p><p><strong>ÖZKAN ÇETİNKAYA KİMDİR?</strong></p><p>Daha önce AK Parti Karabük <a href=Gençlik Kolları Başkanlığı, Belediye meclis üyeliği ve son olarak AK parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan 36 yaşındaki Özkan Çetinkaya, 31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti’nin Karabük Belediye Başkan adayı oldu.

"><p><strong>KARAMAN</strong></p><p>Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün</p><p><strong>MEVLÜT AKGÜN KİMDİR?</strong></p><p>Mevlüt Akgün Türk hukukçu ve siyasetçidir. TBMM'de 22. dönem, 23. dönem ve 24. dönem Karaman Milletvekili olarak görev yapmıştır.</p><p>10 <a href=Ekim 1966 tarihinde Karaman'ın merkez köylerinden Çatak'ta dünyaya gelmiştir. Babasının adı Mustafa ve annesinin adı Ayşe olan Akgün, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirmiştir.

Daha sonra serbest avukatlık yapan Akgün, Karaman Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Karaman Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca 22. Dönemde TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevini yapmıştır. Akgün, evli ve 3 çocuk babasıdır.

"><p><strong>KIRIKKALE</strong></p><p>Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı</p><p><strong>MEHMET SAYGILI KİMDİR?</strong></p><p>1969 Yılında Hacı Kaya ve Aysel Saygılı’nın beşinci evlatları olarak dünyaya gelen Mehmet Saygılı, İlkokulu Tınaz İlkokulunda, Ortaokulu Atatürk İlkokulunda, Liseyi ise Kırıkkale Lisesinde tamamladı. Mehmet Saygılı Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden 1990 yılında mezun oldu. 1990-1991 yılları arasında İngiltere’de Lisan eğitimi aldı. 1991–1992 yılları arasında askerlik hizmetini ifa etti. 1993 yılından itibaren merkezi Kırıkkale olan aile şirketinde ticari faaliyetine devam etti. 2009 yılında <a href=Adalet ve Kalkınma partisinde il genel meclis üyesi seçildi. Mehmet Saygılı 2011 yılında Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanı seçildi. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ruhsatına sahibi olan Saygılı, Kırıkkale İli Tanıtma ve Kalkındırma Vakfı ( Kiktav ) kurucu üyeliği, Kırıkkale Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği, Polis Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Yönetim Kurulu üyeliği gibi Sosyal, Kültürel ve Yardım amaçlı pek çok dernekte üyelikleri bulunuyor. Mehmet Saygılı 30 Mart 2014 Seçimlerinde ve 31 Mart 2019 Seçimlerinde tekrardan Adalet ve Kalkınma Partisinden Kırıkkale Belediye Başkanı seçildi. Evli ve üç çocuk babası.

">

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda adayları açıkladı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Adaylarımızı şimdiden tebrik ediyorum. Böylece Cumhur İttifakı'ndaki ortağımız MHP adaylarını destekleyeceğimiz 7 vilayetimiz dışındaki tüm adaylarımızı ilan etmiş oluyoruz. Cumartesi gününden itibaren İstanbul’dan başlayarak ilçe adaylarımızın tanıtımını da yapacağız. Kimi şehirlere bizzat giderek kimi şehirlerimize de ise genel başkan yardımcılarımızı göndererek ilçe adaylarımızın tanıtımını da kısa sürede tamamlayacağız.

Hedefimiz AK Parti ve Cumhur İttifakı'nda olan belediyeleri tekrar ezici oranla kazanmanın yanında muhalefetin elindeki belediyeleri gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır.

SEÇİM BEYANNAMESİ 30 OCAK'TA

30 Ocak'ta da seçim beyannamemizi milletimizin takdirine sunacağız. Seçim takvimine göre aday listelerinin en geç 20 Şubat'ta seçim kurullarına verilmesi gerekiyor. Niyetimiz 20 Şubat'a kalmadan adaylar konusundaki tüm hazırlıklarımızı bitirmektir.