USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Bakan Koca ile bir araya geldiler

TBMM İdare Amiri Ali Şahin ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer ve Derya Bakbak, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile bir araya geldi

Bakan Koca ile bir araya geldiler
14-12-2022 20:26
14-12-2022 20:30
ANKARA
Google News

Toplantıda Gaziantep milletvekilleri, kentten gelen malzeme ve özellikle doktor taleplerini Bakan Koca’ya ilettiler.

Gaziantep’te sağlık alanında yatırımlar devam ediyor. 2013 yılından bu yana tamamlanması beklenen 1875 Yataklı Şehir Hastanesi inşaatının yeniden başlaması, müteahhit firmanın yarıda bıraktığı 25 Aralık Devlet Hastanesi 300 Yataklı Ek Bina Projesi’nde ihalenin yapılması sonrası gözler, hastanelerde yaşanan yoğunluk, randevu sıkıntısı gibi konulara çevrilmişti.

GAZİANTEP MİLLETVEKİLLERİ, BAKAN KOCA İLE GÖRÜŞTÜ

TBMM İdare Amiri Ali Şahin ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer ve Derya Bakbak, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya ziyarette bulundu. Ziyarette kentten gelen talepler, özellikle ilçelerde yaşanan hekim sıkıntısı Bakan Koca’ya iletildi.

BAKBAK ZİYARETİN DETAYLARINI PUSULA’YA ANLATTI

Ziyarete ilişkin PUSULA’ya değerlendirmelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, kentten gelen malzeme ve doktor talebini Bakan Koca’ya ilettiklerini söyledi. Milletvekili Bakbak, ‘’Gaziantep’in tüm ilçelerinden ve sağlık kuruluşlarından gelen ihtiyaçlar vardı, bunları Bakanımıza ilettik. 1875 Yataklı Şehir Hastanesi inşaatımız sorunsuz şekilde devam ediyor. Malzeme ve doktor ihtiyaçlarını paylaştık, özellikle ilçelerden gelen hekim taleplerinin de altını çizdik’’ ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler