USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Kavaklık Mahallesinde Halk Buluşması Gerçekleştirdi

Sezer, Kavaklık Mahallesi için hazırladığı ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ni detaylarıyla anlattı ve mahalle sakinlerine hizmet sözü verdi.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Kavaklık Mahallesinde Halk Buluşması Gerçekleştirdi
20-03-2024 01:39
Google News

AK Parti Kdz.

Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Kavaklık Mahallesi’nde gerçekleştirdiği halk buluşmasında; Kavaklık Mahallesi için hazırladığı ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ni detaylarıyla anlattı. Sezer, mahalle sakinlerine hizmet sözü verirken, Kavaklık’ın hak ettiği hizmeti alamadığını savundu. Proje kapsamında yıpranmış binaların yıkılarak yeniden inşa edileceğini ve mahalleye canlılık kazandırılacağını belirtti. Sezer, Kavaklık Mahallesine eşit hizmet sunacaklarını ve diğer siyasi rakiplerin boş vaatlerle zaman kaybettiklerini dile getirdi. Milletvekili Saffet Bozkurt da Sezer’in projelerine destek verdi ve Ereğli için yapılan ve yapılacak hizmetleri sıraladı.

Eski Belediye Başkanı Murat Sesli ve İyi Parti ile işbirliği yapanların halkı kandırmaya çalıştığını belirten Bozkurt, Sezer’in ayağı yere basan projeleriyle destekçilerinin desteğini aldığını vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler