USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum İstanbullulara seslendi! Önemli mesajlar

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, adaylığının ilan edilmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kurum, aday toplantısının ardından da İstanbullulara seslendi.

AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum İstanbullulara seslendi! Önemli mesajlar
07-01-2024 18:23
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte AK Parti adayları...

GALERİNİN DEVAMI <p> Türkiye'nin yerel <a href=seçim maratonu resmen başladı.

"><p>Seçmenler, 31 Mart'ta <a href=sandık başına giderek 5 yıl boyunca şehrini, ilçesini ve mahallesini emanet edeceği kişileri belirleyecek.

"><p>Seçim hazırlıklarını hızlandıran AK Parti'de il ve ilçelerin <a href=belediye başkan adaylarını belirlemek için yoğun bir istişare süreci yürütülüyor.

"><p>İstanbul'un da aralarında olduğu 11'i <a href=büyükşehir olmak üzere 26 belediye başkan adayı bugün İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlikle duyuruldu.

"><p>Konuya ilişkin açıklaması <a href=Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

"><p>Cumhurbaşkanı Erdoğan, geri <a href=kalan illerin adaylarını ise 15 Ocak'taki Ankara programında açıklayacak.

"><p>İşte yerel seçimde AK <a href=Parti adayları...

">

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının ev sahipliğinde, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda Başkan Erdoğan tarafından İBB adaylığı ilan edilen Kurum'dan ilk açıklama geldi.



Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kurum şu ifadeleri kullandı;

İstanbul'u sistemli ve planlı bir sekilde yönetmek, şehre hak ettiği özel ilgiyi göstermek için buradayız

Yeni dönemde bu güzel şehir, tecrübesini Türkiye'den sonra SADECE İstanbul'a odaklayan bir yönetime sahip olacak.

YENİDEN İSTANBUL, ŞİMDİ İSTANBUL, SADECE İSTANBUL!
 

İstanbul'u sistemli ve planlı bir sekilde yönetmek, şehre hak ettiği özel ilgiyi göstermek için buradayız#HazırızKararlıyız

Yeni dönemde bu güzel şehir, tecrübesini Türkiye'den sonra SADECE İstanbul'a odaklayan bir yönetime sahip olacak.

YENİDEN İSTANBUL, ŞİMDİ İSTANBUL,… pic.twitter.com/sHbqQQGP5F

Murat KURUM (@murat_kurum) January 7, 2024


MURAT KURUM, İSTANBULLULARA SESLENDİ

Kurum, adaylığının açıklanmasının ardından AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda ilk açıklamasını yaptı.

Kurum'un açıklamalarından satır başları:

Bugün gerçekten heyecanlıyız, coşkuluyuz. Herkesin huzur içerisnde yaşadığı bir İstanbul istiyoruz. Her sokağının kıymetinin bilindiği bir İstanbul arzurluyoruz. Şimdi İstanbul, sadece İstanbul diyoruz. Kutlu bir yolculuğun ilk adımını hep birlikte atıyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

İstanbul’da yaşayan her bir kardeşime teşekkür ediyorum. Benden duasını hiç esirgemeyen canım anneme ve babama her zaman yanımda olan, bana destek veren sevgili eşime ve çocuklarıma teşekkür ediyorum. Başta İstanbulumuzun efsane belediye başkanı, bu şehre sevdalı liderimize, sayın cumhurbaşkanımıza, bu şehre hizmet etmiş tüm dava arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Merhum Kadir Topbaş ağabeyimize buradan selamlarımı sunuyorum.

BUNU EN İYİ AK PARTİ KADROLARI YAPAR

İstanbul’un dünyada eşi benzeri yok. İstanbul’da Mekke ve Medine’nin emanetleri var. Kudüs’ün ruhu var. Saraybosna’nın yeşili, Bağdat’ın, Şam’ın, Endülüs’ün, Semerkant’ın ilmi var. Hepimiz kendi özümüzü burada bulmuşuz. Kendi şehrimizin tadını, burada almışız. Ekonomimizin gücü burada. Ticaretimizin lokomotifi İstanbulumuz. İstanbulumuz, bizim tarihimiz. Bugünümüz, yarınımız. İşte biz bu derece kıymetli, özen gösterilmesi gereken bir şehirde hep birlikte yaşıyoruz. İnanın, sorumluluğumuzu çok iyi biliyoruz. Ecdadımızın yolunda, cumhuriyetten aldığımız güçle, aydınlık yarınlarımız için hep birlikte geliyoruz. Hepimiz biliyoruz ki gerçek belediyecilik, vatandaşımızın hanesinde olmaktır. Bunu en iyi bilen ve yapan kimdir? Bizim teşkilatlarımızdır. AK Parti kadrolarıdır. Ben her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

"5 YILLIK FETRET DEVRİNİ BİTİRECEĞİZ"

Yarın sabahtan itibaren vatandaşımıza sevdamız İstanbul’u, hedeflerimizi, hayallerimizi hep birlikte anlatacağız. Hep birlikte çalışacağız. Ve hep birlikte, İstanbul’un 5 yıllık fetret devrini bitireceğiz.

Ülkeme daima hizmet ettim. Bizi arayanlar hep bir işin başında buldular. TOKİ’de ve Emlak Konut’ta ülkemizin şehircilikte hak ettiği yere ulaşması için insanımızın güvenli yaşam alanlarında hayat sürmesi için 20 yıl boyunca çalıştık, ter döktük. Bu tecrübeyle bakanlık dönemimizde Anadolu ve İstanbul’un dörtbir yanında insanımızın hayatına dokunan hizmetler yaptık.

"İSTANBUL'UN 7 TEPESİNDE ALIN TERİMİZ VAR"

Yeni yeşil sanayi alanlarının, kent meydanlarının inşası, afetlerin ardından yüzbinlerce yuvanın bu millete kazandırılması gibi eserlerle 81 ilimizin hemen hemen tüm ilçelerinde insanımızla bir olduk. İşin sonunda da onların dualarını aldık. Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Bu 25 yıllık birikimle; bugün gururla söylüyorum, bu aziz şehrin 39 ilçesinde eserlerimiz var. 7 tepesinde alın terimiz var.

Biz hep çözüm tarafında olduk. Gaziosmanpaşa’da, Güngören’de her türlü engelleme girişimine rağmen, kentsel dönüşüme başladık. Farklı gündemler peşinde asla ve asla koşmadık. Altını çizerek söylüyorum; bunlar yaptıklarımızın küçük bir özetiydi.

'BİZİM RAKİPLERİMİZ...'

Motivasyonumuz sadece İstanbul olacak. Bu şehre hizmet etmek sevda ister, heyecan ister. Biz bunu Cumhurbaşkanımızda gördük, ondan öğrendik. 94 ruhuyla, Türkiye Yüzyılı idealimizle yeni eserleri İstanbulumuza kazandıracağız. İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar çalışacağız. Yollarında, caddelerinde, ulaşım çilesi bitene kadar, sokakları huzur ve güvenle dolana kadar durmayacağız. İstanbul’da artık değişim zamanı gelmiştir. Biz ekimizle hep birlikte İstanbul’da çok şehir değiştireceğiz. İstanbul’u özüne döndüreceğiz. Bizim bu seçimde rakimiz bellidir. Bizim rakibimiz, İstanbul'a karşı ilgisizlik, ihmalkarlıktır, İstanbul'da oluşan karmaşa ve sistemsizliktir.

"31 MART AKŞAMI İSTANBUL'DA DURAKLAMA DÖNEMİ BİTECEK"

İnşallah 31 Mart akşamı, İstanbul’da duraklama dönemi bitecek; yeniden diriliş, yükseliş dönemi başlayacak. İstanbul’da sistemsizlik son bulacak. Öyle arada bir İstanbul’da olayım demek yok. İstanbul’un her anında hep yanında olacağız. İstanbul’un yarınları için hareket ederken, kadınlarla ve gençlerimizle çalışacağız.

"KENDİ GELECEĞİM İÇİN DEĞİL, İSTANBUL'UN GELEECEĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIM"

Biz keyfimiz için değil, kentimiz için çalışacağız. Kendi geleceğim için değil, İstanbul’un geleceği için çalışacağım. Ve İstanbul’da hangi siyasi görüşten olursa olsun, tüm farklılıklarımızla bir ve beraber olacağız. Hepimizin özü de sözü de İstanbul olacak.

Birlikte İstanbul diyeceğiz, İstanbul olacağız. Reklamla, algı çalışmalarıyla, PR çalışmalarıyla İstanbul’un kaynaklarını boşa harcamayacağız. Algıda usta olanların değil, alın teriyle usta olanların dönemini başlatacağız. Ve hep birlikte İstanbul’u yeniden ayağa kaldıracağız.

100 GÜNLÜK ACİL EYLEM PLANI HAZIRLIYORUZ

Tüm arkadaşlarımızla, bilim insanları ile harıl harıl çalışıyoruz. Her birine teşekkür ediyorum. 100 günlük acil eylem planımızı hazırlıyoruz. Çok yakında proje tanıtım toplantımızla müjdelerimizi İstanbullulara vereceğiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
En Başarılı Belediyemiz Hangisi?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler