USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ağrı Dağlarında Madalya Avcısı: Seher Kaçmaz

Ağrı'nın Kandildağı köyünde yetişen başarılı kayaklı koşucu Seher Kaçmaz'ın hikayesi.

Ağrı Dağlarında Madalya Avcısı: Seher Kaçmaz
02-03-2024 12:48
Google News

Ağrı'nın ilçesine 30 kilometre uzaklıktaki Kandildağı köyünde çiftçilik yapan Nazmi ve Esmer Kaçmaz çiftinin kızları Seher, çocuk yaşlardayken beden eğitimi öğretmeninin keşfettiği yeteneğiyle 2011 yılında kayaklı koşu sporuna yöneldi.

İl Müdürlüğüne bağlı kamp eğitim merkezinde kalan Seher, elde ettiği başarılarla milli takıma seçildi ve ulusal, uluslararası yarışlarda 100'den fazla madalya kazandı. Seher, Eleşkirt ilçesinin karlı dağlarında antrenman yaparak yeni başarılar için çalışıyor. Olimpiyat madalyası hayalini gerçekleştirmek isteyen Seher, hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Kendisine "madalya avcısı" diyen arkadaşlarıyla gurur duyan Seher, kız çocuklarına örnek olmayı amaçlıyor.

Şu ana kadar kazandığı madalyalarla dikkatleri üzerine çeken Seher, Milano-Cortina 2026 Kış Olimpiyat Oyunları'na katılarak uluslararası arenada ülkesini temsil etmeyi hedefliyor. Seher, antrenörü ve ailesinin desteğiyle her geçen gün daha da güçleniyor ve başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Annesi Esmer Kaçmaz, kızıyla gurur duyduğunu ve onun her zaman yanında olduğunu belirtiyor. Genç kayaklı koşucu Seher Kaçmaz, Ağrı'nın karlı dağlarında hayallerine koşmaya devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 387

The include file 'json/puan_55601_1_3.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler