USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

ABD'de kiliseye silahlı saldırı girişimi

ABD’nin Tennessee eyaletine bağlı Nashville kentindeki bir kilisede, elinde silahla mihraba çıkan bir saldırgan, kilisede ibadet eden vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi. Olayın ardından gözaltına alınan Baganda'nın tüm kiliselerin ve okulların 'kurşunlanması' gerekti

ABD'de kiliseye silahlı saldırı girişimi
09-11-2021 01:36
Google News

ABD'nin Tennessee eyaletinin Nashville kentinde yer alan Nashville Işık Misyonu Pentekostal Kilisesi'ne dün düzenlenen silahlı saldırı girişimi, kilisede ibadet eden vatandaşlar tarafından engellendi.

ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Nashville polisi tarafından yapılan açıklamada, West Trinity yolu üzerinde yer alan Nashville Işık Misyonu Pentekostal Kilisesi'nde dün vatandaşlar ibadet ettiği sırada 26 yaşındaki Dezire Baganda'nın elinde silahla kilisenin mihrabına çıktığı ifade edildi. Daha sonra Baganda'nın silahı kilisede ibadet edenlere doğrultarak ayağa kalkmalarını istediğini belirten polis, tam o sırada bir vatandaşın saldırganın üzerine atlayarak Baganda'yı polis ekipleri olay yerine gelene kadar etkisiz hale getirdiğini kaydetti.

"TÜM KİLİSELER VE OKULLAR KURŞUNLANMALI"

Yaşanan olayda ateş açılmadığı ve yaralanan olmadığı belirtilirken, Baganda'nın kilisenin bir üyesi olmadığı, fakat daha önce ayinlere katıldığı aktarıldı. Olayın ardından gözaltına alınan Baganda'nın tüm kiliselerin ve okulların "kurşunlanması" gerektiğini belirttiği ifade edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler