Eski sevgilisinin evinde intihar etmişti! Kübra Ece'nin son sözleri ortaya çıktı!

Bizim Köyün Kızları yarışmasıyla adını duyuran 30 yaşındaki Kübra Ece 30 Ocak'ta eski sevgilisinin evinde balkondan atlayarak intihar etti. Ece'nin 3 yıl aşk yaşadığı eski sevgilisi Mehmet Emre Ş. ifadesinde "Brezilyalı sevgilimle evdeyken Kübra geldi. Tartışma çıkınca b

Magazin - 2 yıl önce

TRT1 ekranlarında yayınlanan Bizim Köyün Kızları adlı yarışmaya katılarak adını duyuran sosyal medya fenomeni Kübra Ece, 30 Ocak'ta sabaha karşı İstanbul Avcılar Gümüşpala Mahallesi'ndeki bir apartmanın dördüncü katından düştü. Ağır yaralanan Kübra Ece, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

7 ŞÜPHELİ İFADELERİNDEN SONRA SERBEST BIRAKILDIOlayla ilgili soruşturma başlatan polis, olay esnasında evde bulunan eski sevgili Mehmet Emre Ş. ile Mikail Ö., Hami A., Mahmut Emir Ş., Ayşe Ç., Muhammed Ali Ş. ve Brezilya doğumlu Luiza Marina C.'yi Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına aldı. 7 şüpheli, sorgularının ardından serbest bırakıldı.

KÜBRA'NIN ATLAMA GÖRÜNTÜSÜ ÇIKTIKübra Ece'nin, eski sevgilisi Mehmet Emre Ş.'nin evine gittiği ve bir sosyal medya paylaşımından dolayı tartıştığı iddia edildi. Tartışmadan sonra sinirlenen Ece, bulunduğu evin balkonundan aşağı atladı. Olay esnasında bağırma seslerini duyan bir kişinin cep telefonu ile bu evi kameraya aldığı ve bu sırada Kübra'nın balkondan kendini bıraktığı anı görüntülendiği de ortaya çıkmıştı.

YENİ SEVGİLİSİNİ ODAYA KİLİTLEYİP KÜBRA'YI EVE ALDIİfadelere göre Kübra Ece, geçen aralık ayında ayrıldığı üç yıllık sevgilisi Mehmet Emre Ş.'nin Hanife adlı ortak arkadaşlarının Instagram fotoğrafına beğeni yaptığını gördü. O gece birkaç arkadaşıyla birlikte "Neden like yaptın?" diye Mehmet Emre'nin evine gitti. Mehmet Emre evde Brezilyalı yeni sevgilisi olduğu için önce kapıyı açmak istemedi. Ardından sevgilisini odaya kilitleyip Kübra'yı içeri aldı ve tartışmaya başladılar.

ESKİ SEVGİLİSİNİN YENİ AŞKINA SALDIRMAYA ÇALIŞTIKübra Ece, "Hanife'yi neden ekledin? Beni rezil ediyorsun, taşıyamıyorum bunu" diye tepki gösterdi. Bu sırada sesleri duyan Brezilyalı Luiza Marina C. (26) odadan çıktı. Mehmet Emre'nin sevgilisi Marina'yı gören Kübra Ece, "Bunun için mi ilişkimizi bitirdin!" diyerek daha da sinirlendi ve Marina'nın üzerine yürüdü ve arbede çıktı.

"BENDEN KURTULUN" DEYİP AŞAĞI ATLADIMehmet Emre, "Yeter artık senden kurtulmak istiyorum" deyince, Kübra Ece de "Benden kurtulun o zaman" diyerek balkona koştu. Bir arkadaşı da ardından gitti ancak koşarak balkona çıkan genç kadın kendini aşağı attı.

"BANA SALDIRAN KIZ KANLAR İÇİNDE YERDEYDİ"Polis, İstanbul'daki bir firmada çalışan Brezilyalı Luiza Marina'nın da ifadesini aldı. Mehmet Emre ile iki haftadır Sevgili olduklarını söyleyen Luiza Marina, ifadesine o geceyi şöyle anlattı:

"Gece yarısından sonra kapı ısrarla çaldı. Emre yanımdan ayrılarak diğer odaya gitti. Beni de odaya kilitledi. Sonra ben çıkmak istedim. Emre gelerek içerde eski kız arkadaşının olduğunu söyledi. Biz konuşurken oradakilerden biri bana saldırmaya çalıştı. Emre araya girdi. Beni tekrar odaya kapattı. Dışarıda Tartışma büyüdü. Çok sesler geldi. Sonra birinin 'Ambulans, ambulans' diye bağırdığını duydum. Camdan baktığımda bana saldıran kızın kanlar içinde yattığını gördüm."

Haftanın Öne Çıkanları

OnlyFans hesabı ifşa olan savaş pilotu istifa etti: Binlerce dolar kazanıyorum

2022-02-09 11:14 - Yaşam

İlayda Alişan’ın yeni dizisi belli oldu

2022-02-09 12:06 - Magazin

Merve Boluğur kendini müziğe kaptırdı! Seksi dansı olay oldu…

2022-02-14 09:21 - Magazin

Camdaki Kız’da Hayri sürprizi! Nalan ile arasında neler olacak?

2022-02-09 08:56 - Magazin

Mete Horozoğlu Türkiye’yi terk edip oyunculuğu bıraktı! FETÖ soruşturmasından takipsizlik çıkmıştı…

2022-02-11 08:55 - Magazin

Nihal Bengisu Karaca’dan Sedef Kabaş ve Ayşenur Arslan’a destek! ‘Doğru bulmuyorum ama…’

2022-02-12 17:53 - Magazin

Yargı 21.bölüm fragmanı getirildi mi? Az bilinen gerçek ortaya çıktı! Çoğu kişi bunu bilmiyordu

2022-02-13 22:41 - Magazin

Posta gazetesi köşe yazarı Haydar Dümen'den acı haber! Sessiz sedasız defnedildi…

2022-02-11 14:07 - Magazin

Tanju Okan’ın oğlu Tansu Okan’dan acı haber! Yaşamını yitirdi

2022-02-11 07:29 - Magazin

Fırat Tanış ve Kübra Tanış’tan kötü haber! 8 yıllık evlilik…

2022-02-10 08:25 - Magazin

İlgili Haberler

Dünyaca ünlü şarkıcı Alexandra Stan Antalya’da sahne aldı

14:47 - Magazin

Resim sergisi açan veteriner hekim, geliri sokak hayvanları için kullanacak

14:42 - Magazin

Kiraz Festivali sanatçıları belli oldu

12:55 - Magazin

ASEV THM Korosu’ndan ‘Beyaz Perdede Türküler’ Konseri

14:43 - Magazin

Ünlü tasarımcıdan dikkat çeken defile

12:13 - Magazin

Günün Manşetleri

Gaziantep bu nikahta buluştu!

00:17 - Yaşam

Gaziantep'te altın kemer Ali Gürbüz'ün

21:22 - Spor

Gaziantep’te Bilal Erdoğan’ın katılımıyla dünya bisiklet günü etkinliği

17:58 - Spor

Evin tavanı çöktü, anne ve bebeği yaralandı

15:57 - Asayiş

Gaziantep’te feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı

14:13 - Gündem