Başkan Kurt, Çelik ve Yüksel Ailelerinin Mutluluğuna ortak oldu.

Ermen Berk Çelik ve Eda Yüksel’in havuz başındaki düğünlerine seçkin davetliler katıldı.

Yaşam - 2 yıl önce

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Demirtaş çiftin nikah şahitliğini yaparken, Anadolu İnternet Gazetecileri Derneği Genel Başkanı ve Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, genç çiftleri kutladı. 

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik’in oğlu Erman Berk Çelik, Eğitimci Nurettin Yüksel’in Kızı Eda Yüksel ile Mardin Artuklu İlçesinde Alihansoy Düğün Sarayı Havuz Başında yapılan düğün ile dünya evine girdi. Düğüne uzaktan, yakından 300 dolayında davetli katıldı.

Vali Nikah Şahitliği Yaptı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Demirtaş, Mardin Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı  Nasır Duyan, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ ve Midyat Belediye Başkan Vekili Masum Cengiz çiftin nikah şahitliğini yaptı. Vali Demirtaş, nikah sonrasında yaptığı konuşmada, annenin aile toplum hayatındaki önemine dikkat çekti. Demirtaş “Anne ailenin temel direğidir ve çocukların büyüme ve yetişme şekline yön veriyor. Bu  bakımdan anneye aile içinde büyük sorumluklar ve görevler düşüyor. Evlenen çiftlere ve gençlere, önce  anne ve babalarına sahip çıkmalarını ve değer vermelerini sonrada birbirlerine karşı saygılarını kaybetmemelerini tavsiye ediyorum. Genç çiften topluma yararlı olacak fazla çocuk yapmaları de temennimizdir” dedi.

Havuz Başında Mahalli Sanatçılı Semir ve Serkan’ın gece boyunca çalıp söyledikleri türkülerle düğüne katılanları coşturdu. Geç saatlere kadar devam eden düğünde, genç çiftin arkadaşları pistten inmedi. Damat Erman Berk’ın şıklığı ve Gelin Eda Yüksel’in zarafeti ve mutluluğu ise gözden kaçmadı.

Bölge Gazetecileri Düğünde Buluştu

 Düğüne Mardin ve çevre illerden çok sayıda gazetecini katılması dikkat çekti. Gaziantep Basın Cemiyeti ve Anadolu İnternet Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Arif Kurt, Kilis Basın Cemiyeti Başkanı Abdullah Alpdağ,, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, Siirt Gazeteciler Daynışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Atilla Durak, Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay, Diyarbakır Medya Derneği Başkanı Mesut Fidançiçek ve İhsan Özdemir, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Hatice Türkan,  Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Adnan Avuka, Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Barış Aktivisti Cemil Aydoğan, İletişim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rıdvan Fidan, Duayen Gazeteciler Semih Hocaoğlu ve Cemil Mataracı, Vahap Erdoğan ve Şeyhmus Edis, meslektaşlarının mutluluğunu paylaştı.

Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, Mardin Şoförler Odası Başkanı M. Nasır Öztap, İş İnsanı Aziz Demir ve Mutaza Köyan ve DEVA Partisiİl Başkanı Avukat Mesut Aydoğan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Örengül’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli düğüne renk kattı.

 Türkiye Gazetecideler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin ve Ünlü Dermatolog Dr.Nihat Özkan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi çelenk gönderdi.Damat Babası Mehmet Çelik, düğüne katılanlara, çelenk gönderlere teşekkür etti.

Kent Haber olarak genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te iş adamının şok intiharı!

2022-09-01 13:14 - Asayiş

Ünlü oyucu Burcu Binici, rapçi Tankurt Manas'la evlendi

2022-09-02 15:45 - Magazin

Başkan Kurt, Çelik ve Yüksel Ailelerinin Mutluluğuna ortak oldu.

2022-09-04 10:18 - Yaşam

Şahin Ailesi'nin mutlu günü... Muhteşem nikah!

2022-08-28 22:19 - Gündem

Trabzonspor’un yeni transferi Umut Bozok kente geldi

2022-08-31 16:43 - Spor

37 yıldır yatalak eşine bebek gibi bakıyor

2022-09-04 10:10 - Gündem

Gaziantep'te günün defin listesi...

2022-09-02 16:56 - Defin Listesi

Gaziantepli Kaymakam Muhammed Burak Akköz’ün acı günü

2022-09-03 10:18 - Gündem

DP MKYK Üyesi Kınacılar Başkan Kurt’u ziyaret etti.

2022-09-01 20:52 - Gündem

Murat Boz'dan konserde 'Gülşen' çıkışı! Sosyal medyada gündem oldu

2022-08-28 23:07 - Magazin

İlgili Haberler

Kastamonu’da ’savaşçı böcekler’ doğaya salındı

17:25 - Yaşam

Değirmenyanı’nda yeşil alan projesi hayat geçti

17:20 - Yaşam

Sinop İl Özel İdaresine sıfır atık belgesi

17:14 - Yaşam

Nemrut Kalderası’na ziyaretçi akını

17:08 - Yaşam

Güllübahçe Mesire Alanı yeni sezona hazır

17:09 - Yaşam

Günün Manşetleri

Bugün Gaziantep'te 35 vatandaşımız hayatını kaybetti

17:35 - Defin Listesi

10.05.2024 Cuma günü nöbetçi eczaneler

17:30 - Sağlık

Jandarmadan 485 öğrenciye uygulamalı trafik eğitimi

17:23 - Gündem

Gaziantep yeminli mali müşavirler odası yeni binası hizmete açıldı

17:07 - Gündem

Şahinbey Belediyesi dünya hareketlilik günü’nü kutladı

16:43 - Gündem