AK Partili Ölmeztoprak’tan istişare vurgusu

Ak parti malatya milletvekili inanç siraç kara ölmeztoprak, depremde büyük yara alan malatya’nın birlik ve beraberlikle ayağa kaldırılabileceğini belirterek, kentte devam eden imar ve ihya çalışmalarının ortak akıl ve istişarelerle sürdürüldüğüne vurgu yaptı.

Siyaset - 3 hafta önce

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremde büyük yara alan Malatya’nın birlik ve beraberlikle ayağa kaldırılabileceğini belirterek, kentte devam eden imar ve ihya çalışmalarının ortak akıl ve istişarelerle sürdürüldüğüne vurgu yaptı.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, ziyaret ettiği esnaf ve STK temsilcilerine kent genelinde sürdürülen imar çalışmaları hakkında bilgi vererek, talep ve isteklerini dinledi. Güne İl Sağlık Müdürlüğü’nün değerlendirme toplantısına katılarak başlayan Milletvekili Ölmeztoprak, “6 Şubat asrın felaketi sonrası Malatya’daki sağlık altyapısının ne kadar güçlü olduğunu hep birlikte müşahede ettik ve var olan bu altyapının daha da güçlendirilmesi için yatırımlarımız hız kesmeden devam etti, ediyor. Türkiye’yi sarsan Kahramanmaraş merkezli iki depremde büyük yıkım yaşanan Malatya’mızda 6 Şubat 2023 tarihinden bu yana sağlık hizmetleri bir an olsun aksamadan devam etti. Depremlerde kısmen hasar alan bazı hastanelerimiz yapılan tadilatların ardından eskisinden daha güçlü ve estetik olarak da güzel bir görünüme kavuşturularak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Kent olarak her ne kadar güçlü bir sağlık altyapımız bulunmuş olsa da şehrimiz genelindeki sağlık yatırımlarımızın arttırılması için çalışmalarımıza hız verdik. Bölgenin sağlık merkezi durumunda olan Malatya’mızda sağlık alanındaki hizmet çıtasını daha yukarıya çıkarmak için tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

Malatya Ölmeztoprak, toplantı sonrası AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Doğan ile birlikte Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Terziler Odası, Ayakkabıcılar Esnaf Odası, Mahrukatçılar Esnaf Odası ile Geçici Ticaret Çarşısı’nı ziyaret etti. Ziyaretlerde Ölmeztoprak, kentte devam eden imar ve ihya çalışmalarının ortak akıl ve istişarelerle sürdürüldüğüne vurgu yaptı. Daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Milletvekili Ölmeztoprak, bölge halkının taleplerini dinledi. “Filistinli kardeşlerimiz için Müslümanlar kıyamda”

Malatya Gazze Gönüllüleri Derneği’nin düzenlediği etkinliğe de katılan Milletvekili Ölmeztoprak, “7 Ekim’den bu yana Gazze’de yaşanan soykırım, çoğunluğu çocuk ve kadın olmak üzere on binlerce insanın katledilmesine yol açmış, uluslararası hukukun en ağır ihlallerinden birini teşkil etmektedir. Gayri insani koşullar altında bulunan Filistinli kardeşlerimiz için her türlü destek, yardım, dayanışma ve dua için Müslümanlar kıyamdadır inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve himayelerinde Gazze’ye en fazla insani yardımı yapan ve yine Uluslararası Adalet Divanı’nda Gazze için müdahil olan ve yine Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda Gazze’deki soykırımı tüm dünyaya haykıran, yaraları sarıp, akan kanı durdurmaya çalışan bir Türkiye Cumhuriyeti devleti var. ’Hep birlikte Allah’ın ipine sımsıkı sarılın; bölünüp parçalanmayın’ ayeti kerimesinde soykırım karşısındaki duruşumuz insanlığımızın, vicdanımızın ve imanımızın bir gereğidir. Kurtuluşa vesile olabilecek adımların umuduyla duaya, dirayetle destek ve gayretle inşallah” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

TBB Seçimini Gaziantep’te Cumhur ittifakı kazandı.

2024-05-22 18:58 - Siyaset

Gaziantep’te okulda helyum gazlı balon patladı, yaralılar var.

2024-05-23 17:56 - Asayiş

Gaziantep’te o hastane önünde şok intihar!

2024-05-26 17:01 - Asayiş

Gaziantep'in Kent Konseyi Başkanı Güzelbey oldu

2024-05-25 17:26 - Gündem

Hakan Aslansoy'un baba acısı

2024-05-26 10:56 - Defin Listesi

Gaziantep'te hangi ilçeler karanlığa bürünecek? (23.05.2024)Perşembe

2024-05-22 17:15 - Elektrik ve Su

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır, Suriye'yi ziyaret etti

2024-05-25 18:07 - Dünya

Belediye’nin Aldığı Karar Çok Tartışılır

2024-05-20 23:28 - Gündem

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi hayatını kaybetti

2024-05-20 10:15 - Gündem

Gürban’dan Şehit Aileleri Maaşı İçin Önemli Çağrı!..

2024-05-22 11:15 - Siyaset

İlgili Haberler

CHP’li Şencan'dan CHP’li Şehitkamil Belediyesine şok suçlama

16:05 - Siyaset

CHP heyetinden MHP’ye bayram ziyareti

15:56 - Siyaset

Rusya Devlet Başkanı Putin Kuzey Kore’ye gidiyor

15:04 - Siyaset

CHP'li isim CHP'li belediyeyi göreve çağırdı

15:17 - Siyaset

DEM Parti’den CHP’ye bayram ziyareti

11:52 - Siyaset

Günün Manşetleri

CHP’li Şencan'dan CHP’li Şehitkamil Belediyesine şok suçlama

16:05 - Siyaset

Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ni 3 günde 27 bin kişi ziyaret etti

14:43 - Yaşam

Gaziantep Nöbetçi Eczaneler (17/06/2024)Pazartesi

14:11 - Sağlık

Gaziantep’te Kurban Bayramı’nın ilk gününde yoğun önlemler alındı

12:50 - Gündem

Gaziantep Hava Durumu (17/06/2014)Pazartesi

06:00 - Gündem