Gündem

Oğuzeli’ni karıştıran taciz iddiası!..

Oğuzeli doğumlu iş adamı, AK Parti İl Genel Meclis eski Üyesi Mehmet Ermayası, Oğuzeli İlçe Milli Eğitim’in eski Müdürü Burhan Yüksel hakkında şok bir iddiada bulundu.

Oğuzeli’ni karıştıran taciz iddiası!..
23-08-2022 01:00
23-08-2022 02:04

Ermayası, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Oğuzeli İlçe Milli Eğitim eski Müdürü Burhan Yüksel’in tacizden iki kez Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kınama cezası aldığını söyledi.

Namus konusunda dini hassasiyetleri yüksek Oğuzeli’nde Burhan Yüksel’i istemediklerini dile getiren Ermayası, yaptığı açıklamada, “Oğuzeli ilçe millieğitim müdürüyken mahiyetinde memur olarak görev yapan çalışanının nişanlısını taciz ve sarkıntılık iddiaları sonucu milli eğitim bakanlığınca yapılan soruşturma neticesince iki tane kınama cezası alan Burhan Yüksel’i namus konusunda dini hassasiyetleri çok fazla olan ilçemizde istemiyoruz. Gerekirse kız çocuklarımızı okula göndermeyeceğiz.”dedi.

Oğuzeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütürken  taciz iddiasıyla hakkında açılan soruşturma yüzünden görevden el çektirilen Burhan Yüksel, mahkeme kararı ile yeniden Oğuzeli İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Oğuzeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Necla İnal ise görevinden ayrılıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER