Magazin

O diziler için final kararı! Bu hafta itibariyle yayından kaldırılıyor

Yeni sezonda çok sayıda dizi yayın hayatına başladı. Ancak birçok dizi reytinglerden umduğunu bulamadı. İzlenmedeki hedefini tutturamayan Kanal D, ATV, TV8 ve Show Tv dizisi final yaparak ekranlara elveda diyecek. İşte o dizilerin listesi...

O diziler için final kararı! Bu hafta itibariyle yayından kaldırılıyor
24-01-2024 10:08

2023-2024 sezonunda birçok dizi ekranlarda seyirci ile buluşmaya başladı. Çok sayıda dizi reytinglerde başarı elde ederek yoluna devam ederken bazı diziler reytinglerden istediğini alamadı ve hikayesini sonlandırma kararı aldı. 

Hikayesine son verilen diziler final bölümleri ile son kez izleyiciyle buluşacak ve ardından veda edecek. İşte final yapacak olan o diziler...

En son Kızılcık Şerbeti'ne konuk olmuştu! Farah Zeynep Abdullah'a 'Çirkinsin ve iğrençsin' yorumuEn son Kızılcık Şerbeti'ne konuk olmuştu! Farah Zeynep Abdullah'a "Çirkinsin ve iğrençsin" yorumu

DİLEK TAŞI

Reytingde umduğunu bulamayan dizlerden biri de Dilek Taşı. Bu dizi bugün (24 Ocak Çarşamba) final bölümü ile son kez izleyici ile buluşacak. 20'inci bölümü ile ekrana gelecek olan, 1980'leri anlatan dönem dizisinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci başrolü paylaşıyordu. 

AŞKA DÜŞMAN

İzlenen programları ile bilinen TV8'in nadir dizilerinden biri de başrolünde Nazan Kesal, Cem Yiğit Üzümoğlu, Buse Meral, Ebru Aykaç ve Merve Nur Bengi'nin yer aldığı Aşka Düşman. 3 bölüm boyunca ekrana gelen Aşka Düşman 4. ve final bölümü ile yarın (25 Ocak Perşembe) ekranlara veda edecek. 

NE GEMİLER YAKTIM

Show TV'nin yeni dizilerinden biri de Ne Gemiler Yaktım. 7 bölüm boyunca izleyici ile buluşan ve başrolünde Devrim Özkan, Deniz Baysal ve Erkan Kolçak Köstendil gibi oyuncuların yer aldığı Ne Gemiler Yaktım 28 Ocak Pazar günü ekranlara elveda diyecek. 

YILDIZLAR BANA UZAK

ATV'nin yeni dizilerinden biri olan ve 3. bölümü ile final yaparak izleyicilerine veda eden dizilerden biri de Yıldızlar Bana Uzak olmuştu. Başrolünde Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç'ın yer aldığı dizi 21 Ocak'ta yayından kaldırıldı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER