Asayiş

Gaziantep'te kadın kılığına giren iki erkek yakalandı!

Gaziantep'te akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kadın kılığına giren iki erkek, evlere girerek hırsızlık yapmak isterken yakalandı. Olaya şahit olanlar şok yaşadı

Gaziantep'te kadın kılığına giren iki erkek yakalandı!
26-04-2024 11:13
26-04-2024 11:21
GAZİANTEP

Gaziantep'te Batıkent Mahallesi’nde kadın kılığında evlere girmeye çalışan iki erkek şahıs kovalamaca sonucu vatandaşlarca Osmangazi Mahallesinde yakalanıp ekiplere teslim edildi. Akıllara durgunluk veren olayda evlere hırsızlık amaçlı girmek isteyen iki kişiden şüphelenen vatandaşlar daha sonra bu iki kişiyi yakaladı. Yakaladıklarının erkek olduğun gören vatandaşlar kısa süreli şok yaşarken, daha sonra iki kişiyi polislere teslim ettiler. 

Gaziantep'te gün geçmiyor ki çok ilginç bir olay daha yaşanmasın. Son olay da Batıkent Mahallesinde yaşandı. İki şüphelinin evlere girmek istediğine şahit olan mahalleli o kişilerin peşine düştü. Osmangazi Mahallesi'ne kadar süren kovalamaca sonrası iki kişi yakalandı. Yakaladıklarının kadın olduğu düşünen vatandaşlar erkek çıkınca şaşırdılar. İki adam hemen olay yerine çağrılan polis ekiplerine teslim edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Gaziantep'te yaşanan olaylar sonrası vatandaşlara da hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olmaları uyarısı yapıldı. Evlere girmek isteyenlerin her türlü kılığa girdiğine dikkat çekilirken, 'Kapınızı herkese açmayın. Görüyorsunuz ki kadın kılığına dahi girenler var. Kucaklarında çocuklarla da kapıyı çalıp su istiyorlar. Daha sonra içeri girerek hırsızlık yapmak istiyorlar. Bu konuda herkes uyanık olmalı. En ufak şüphe duyduklarında hemen polis ekiplerine haber versinler. Yoksa mallarından olabilirler' şeklinde konuştular. 

Gaziantep'te hırsızlık zanlılarının sınır tanımadığına dikkat çekilirken evleri gözledikleri ve gözlerine kestirdiklerine girdikleri belirtiliyor. Özellikle kadınların çok fazla bu tür olaylara karıştıklarına dikkat çekilirken, aman dikkat şeklinde uyarılar yapıldı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER