Eğitim

Denizli Sevil Kaynak Ortaoku’lundan dört Türkiye birincisi

Denizli'nin eğitimdeki başarılı kurumlarından biri olan sevil kaynak ortaokulu, milli eğitim bakanlığı tarafından düzenlenen ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı'nda önemli bir başarı elde etti. Türkiye genelinde 1 milyon 86 bin 894 öğrenci arasından yapılan sınavda, 70'ten fazla öğrenci eğitim hayatları boyunca burs almaya hak kazandı. 4 öğrenci de türkiye 1. Si oldu.

Denizli Sevil Kaynak Ortaoku’lundan dört Türkiye birincisi
25-05-2024 09:52

Denizli’nin eğitimdeki başarılı kurumlarından biri olan Sevil Kaynak Ortaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nda önemli bir başarı elde etti. Türkiye genelinde 1 milyon 86 bin 894 öğrenci arasından yapılan sınavda, 70’ten fazla öğrenci eğitim hayatları boyunca burs almaya hak kazandı.4 öğrenci de Türkiye 1.si oldu . Sevil Kaynak Ortaokulu’ndan katılan öğrenciler arasında büyük bir başarıya imza atanlar oldu. Okulun 5. sınıf öğrencilerinden Elif İkra Karaçor, Elif Nur Saygılı ve Taha Akyol ile 8. sınıf öğrencisi Ayliz Ece Koç, sınavda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldular. Bu başarı, okulun kaliteli eğitim ve öğretim anlayışının bir yansıması olarak görülüyor.


Başarı elde eden öğrenciler için okul bahçesinde ödül töreni düzenlendi. Törende Okul Müdürü Ahmet Ferit Akgün ve okul idarecileri başarılı öğrencilere plaket takdim etti.


Okul yönetimi, öğrencilerin bu büyük başarısından dolayı gurur duyduklarını belirtirken, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Sevil Kaynak Ortaokulu, nitelikli eğitim kadrosu ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla Denizli’de ve Türkiye genelinde adından sıkça söz ettiren bir okul olmaya devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER