Siyaset

CHP Gaziantep’e Sağlam aday..

CHP Gaziantep 28. dönem milletvekili aday adayı Yaşar Sağlam, Kent Medya Grubu’nu ziyaret ederek Arif Kurt’a önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Gaziantep’e Sağlam aday..
29-03-2023 15:13
29-03-2023 15:20

1994 yılında DYP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı ile 2010 yılında DYP Şahinbey ilçe Başkanlığı görevinde bulunan daha sonra 25. 26. ve 27. dönem AK Parti Milletvekili aday adayı olan Av. Yaşar Sağlam, 28. dönem milletvekilliği için neden CHP’den aday adayı olduğuna ilişkin yaptığı açıklmada, “Siyaste başladığım ve yıllarca emek verdiğim DYP’nin 6’lı masanın ortağı olarak seçime girmesi benimde millet ittifakı içinde olmam gerekliliğini ortaya koydu. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Gaziantep’te yapılan toplantıda CHP’ne aday adayı olabileceğime karar verdim.” dedi.

Avukatlık yapan, Türkiye Halter Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan, Ortadoğu Sosyal Projeler Derneği (OSPAM) kurucuları arasında yer alan Yaşar Sağlam, aynı zamanda Hür Düşünce Hareketi Genel Başkan Yardımcılığı görevini de sürdürüyor.

CHP’nin Gaziantep’te  oylarını artıracağını ifade eden Sağlam, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçileceğini AK Parti’nin ise mecliste çoğunluğunu kaybedeceğini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER