USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

TV8’in iddialı programı 2.sayfa’da kimsenin beklemediği veda! Yollarını resmen ayırıyor

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalında yayına giren 2.sayfada ekran başındakileri şaşkına çevirecek bir ayrılık gerçekleşti. Programın sunuculuk koltuğunda oturan Gülşen Yüksel, 2.sayfa ile yollarını ayırdığını açıkladı.

TV8’in iddialı programı 2.sayfa’da kimsenin beklemediği veda! Yollarını resmen ayırıyor
29-12-2023 14:48
Google News

Hem yakın dostu hem iş arkadaşı Müge Dağıstanlı ile beraber on sekiz yıl boyunca sunuculuk mesleğini icra eden Gülşen Yüksel herkesi şoke eden bir karara imza attı. Şu anki dönemde Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de 2.sayfa isimli magazin programının sunumunu üstlenen Gülşen Yüksel, artık yer almayacağını duygu dolu sözler eşliğinde duyurdu.

Survivor All Star 2024 fragmanında Acun'dan çok sert tepki! İsyan bayrağını kaldırdıSurvivor All Star 2024 fragmanında Acun'dan çok sert tepki! İsyan bayrağını kaldırdı

Müge Dağıstanlı’yla dostluğunun ölene kadar süreceğinin altını çizen Gülşen Yüksel, ‘Kardeşimizi size emanet ediyorum’ diyerek TV8’in sevilen programı 2.sayfa’ya veda etti. İşte, sosyal medya gündemini sallayan o açıklama:

"2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2. Sayfa ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşçakalın...."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler