USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Teşkilat oyuncusu Murat Yıldırım dev projede! Nefes - Yer Eksi İki'deki rolü gündem oldu

Yönetmenlik koltuğunda Ozan Uzunoğlu'nun oturduğu ve başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Nefes - Yer Eksi İki filminin galasında önemli açıklamalar gerçekleştirildi.

Teşkilat oyuncusu Murat Yıldırım dev projede! Nefes - Yer Eksi İki'deki rolü gündem oldu
14-12-2023 09:23
Google News

Mustafa Cihan Durmuş'un yapımcısı olduğu TRT ortak yapımı Nefes - Yer Eksi İki filminin İstanbul'da galası yapıldı ve izleyenleri yakından ilgilendirecek açıklamalara yer verildi. Teşkilat'ın sevilen yüzü Murat Yıldırım'ın 'Tayfun Yüzbaşı' karakteriyle kameralar karşısına geçeceği filmde Türk sinemasında yeni bir Mehmetçik destanı yazılacak.

TRT'den unutulmayacak bir proje geliyor! Sadık Ahmet'le etkisi altında bırakıtıracakTRT'den unutulmayacak bir proje geliyor! Sadık Ahmet'le etkisi altında bırakıtıracak

Senaristliğini Hakan Evrensel'in üstlendiği ve Türkiye’nin yakın geçmiş tarihine çarpıcı bir bakış sunacak olan Nefes - Yer Eksi İki 15 Aralık tarihinde beyaz perdede gösterime girecek.

GALAYA ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin zorlu ve çetin şartlarında kesişen hikayeleri konu alan TRT ortak yapımı “Nefes - Yer Eksi İki” filminin galası İstanbul’da gerçekleşti. 15 Aralık’ta vizyona girecek olan filmin galasına; İstanbul Valisi Davut Gül, TRT Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ziyad Varol, yapımcı Mustafa Cihat Durmuş, filmin oyuncularından Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci, Bestemsu Özdemir, Arda Anarat, Eren Hacısalihoğlu ve film ekibi katıldı. 

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin platosunda korkutan yangın! Yürekleri ağza getirdiKudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin platosunda korkutan yangın! Yürekleri ağza getirdi