USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi TRT1'de rekorlar kırmaya geliyor! Fragmanı tam not aldı

İzleyenlerin bir süredir sabırsızlık içerisinde bekledikleri Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin yayın tarihi TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı tarafından ilan edildi.

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi TRT1'de rekorlar kırmaya geliyor! Fragmanı tam not aldı
14-02-2024 23:03
Google News

Dönem dizilerine bir yenisini daha ekleyen TRT1, Mehmed: Fetihler Sultanı dizisini sayılı günler sonra görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Serkan Çayoğlu’nun ‘2. Mehmed’ karakteriyle kameralar karşısına geçeceği Mehmed: Fetihler Sultanı’ndan ekran başındakileri heyecanlandıran haber geldi.

MasterChef yarışmacısının son hali ağızları açık bıraktırdı! Herkes bu değişimi konuşuyorMasterChef yarışmacısının son hali ağızları açık bıraktırdı! Herkes bu değişimi konuşuyor

Şafak Bal’ın yönetmenliğini üstlendiği ve Eyüp Gökhan Özekin’in yapımcısı olduğu dizinin yayın tarihi TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı tarafından sosyal medya platformu üzerinden resmen açıklandı. Hem oyuncu kadrosuyla hem konusuyla şimdiden tüm ilgiyi üstünde toplamayı başaran Mehmed: Fetihler Sultanı, 27 Şubat Salı tarihinde ekran macerasına atılacak.

Gönül Dağı 127.bölüm fragmanında soğuk duş etkisi yapacak sahne! Ortam bir anda geriliyorGönül Dağı 127.bölüm fragmanında soğuk duş etkisi yapacak sahne! Ortam bir anda geriliyor