USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Kuruluş Osman 149.bölüm fragmanı getirildi mi? Ters köşelerin ardı arkası kesilmiyor!

İlk günkü heyecanla seyredilen, ekran başındakileri zaman tünelinde tarifsiz yolculuğa çıkaran Kuruluş Osman 149.bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Kuruluş Osman 149.bölüm fragmanı getirildi mi? Ters köşelerin ardı arkası kesilmiyor!
15-02-2024 00:52
Google News

Zengin bir kadroya sahip olan Kuruluş Osman, 2019'dan beri ATV ekranlarında izleyenlere seyir zevki yaşatmaya aralıksız devam ediyor. Diriliş Ertuğrul'un devamını niteliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve beş sezondur ekran serüveninde emin adımlarla ilerlemeye devam eden Kuruluş Osman'da heyecan bir an dahi bitmiyor.

Gönül Dağı 127.bölüm 2.fragmanında sevinçten havalara uçuracak gelişme! Tarihi anlar...Gönül Dağı 127.bölüm 2.fragmanında sevinçten havalara uçuracak gelişme! Tarihi anlar...

Yaşanan her bir gelişmenin izleyici kitlesi tarafından büyük bir dikkat ve ilgiyle takip edildiği Kuruluş Osman'ın 149.bölüm fragmanı yakın mercek altına alındı. Bölümün tamamını seyrettikten sonra gelecek haftaki gelişmelerden haberdar olmak ve yeni bölüm hakkında ipuçlarına erişmek isteyenler Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı araştırması içerisine girdi.

Acun Ilıcalı'yı sert sözlerle topa tutmuştu! Hayır dediği Survivor'da yine mi yarışacak?Acun Ilıcalı'yı sert sözlerle topa tutmuştu! Hayır dediği Survivor'da yine mi yarışacak?

Yayıncı kuruluş tarafından paylaşılır paylaşılmaz Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanını buradan izleyebilirsiniz. En son haberler için bizi takipte kalmaya devam edin...

Kuruluş Osman'da Bu Akşam Neler Yaşandı?