USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İETT rezaletine 'kurgu' yalanı perdesi... Algı operasyonu ellerinde patladı

Bazı CHP’li yayın organları tarafından ortaya atılan “AK Parti set kurup bozuk otobüs filmi çekti” iddiası, parti kaynaklarınca yalanlandı. Bu algı operasyonu ise İETT rezaleti gerçeğinin üstünü örtemiyor.

İETT rezaletine 'kurgu' yalanı perdesi... Algı operasyonu ellerinde patladı
16-01-2024 20:23
Google News

Göreve geldiği 4.5 yılda İstanbul’u çeyrek asır geriye götüren CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimi, Denetim Komisyonu Raporlarına göre bakımsızlık sebebiyle 4 yılda gerçekleşen yaklaşık 700 bin otobüs arızasını görmezden gelip, metrobüs arızalarındaki yüzde 56.77’lik artışa rağmen başını kuma gömdü. Toplamda 214 otobüsün hurdaya çıkmasına aldırmayan İmamoğlu yönetimi, film çekimi için kiralanan İETT otobüsü üzerinden kendilerine kumpas kurulduğunu iddia edecek kadar yüzsüzleşti.

Seçimler öncesi Murat Karayılan, Duran Kalkan, Sabri Ok, Remzi Kartal, Bese Hozat ve Cemil Bayık gibi PKK elebaşlarının zillet ittifakına yönelik destek açıklamalarının yer aldığı “kolaj” görüntüler üzerinden AK Parti’ye “montajcı” iftirası atan CHP ve avaneleri benzer bir taktiği yeniden devreye soktu.

Dün Ataşehir bugün Maltepe! İETT otobüsü park halindeki araçları biçti!Dün Ataşehir bugün Maltepe! İETT otobüsü park halindeki araçları biçti!

İETT otobüsü duvara çarptı! Yaralılar varİETT otobüsü duvara çarptı! Yaralılar var

İstanbul'da yine facidan dönüldü: Seyir halinde yanan İETT otobüsü küle döndü!İstanbul'da yine facidan dönüldü: Seyir halinde yanan İETT otobüsü küle döndü!

5 yılda İstanbul’u çeyrek asır geriye götüren CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimi, kadim kentin ulaşımının ne hale geldiğini gözler önüne sermeye yönelik film çekimleri üzerinden benzeri görülmemiş bir manipülasyona imza attı. İBB Denetim Komisyonu Raporlarına göre bakımsızlık sebebiyle 4 yılda gerçekleşen yaklaşık 700 bin otobüs arızasını görmezden gelen, metrobüs arızalarındaki yüzde 56.77’lik artışa rağmen başını kuma gömen, toplamda 214 otobüsün hurdaya çıkmasına aldırmayan İmamoğlu yönetimi, film çekimi için kiralanan İETT otobüsü üzerinden kendilerine kumpas kurulduğunu iddia edecek kadar yüzsüzleşti.

ULAŞIM TEHDİT EDİYOR

“Arıza yapmayan araç olmaz” diyen İmamoğlu ve ekibinin “prodüksiyon” yalanıyla perdelemeye çalıştığı ve can güvenliğini tehdit eden ulaşım felaketlerinden bazılar şöyle: