USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Gönül Dağı 119.bölüm fragmanı: Taner’den kafa karıştıran cevap! Selma'dan vaz mı geçecek?

Gönül Dağı 119.bölüm fragmanında Taner’in, ‘Düşünmeden edemiyorum. Acaba yine bir sıkıntı çıkar da Selma’yı üzer miyim?’ çıkışı kafalarda soru işareti bıraktırdı.

Gönül Dağı 119.bölüm fragmanı: Taner’den kafa karıştıran cevap! Selma'dan vaz mı geçecek?
18-12-2023 10:58
Google News

Gönül Dağı 119.bölüm fragmanında nihayet beklenen gün gelip çatmıştır ve Selma ile Taner’in hayatını birleştirmesinin önünde hiçbir engel kalmamıştır. ‘Amcanızın da kırkı çıktı. Ertelediğiniz ne varsa yapın tez elden’ çıkışının ardından Selma ile Taner artık hazırlıklara girişir.

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 5.bölüm fragmanı: Flaş karar! Taş üstünde taş bırakmayacakKudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 5.bölüm fragmanı: Flaş karar! Taş üstünde taş bırakmayacak

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Taner’in annesi, ‘Yarın müsaitseniz size gelmek istiyoruz ailecek’ deyip Selma’yı heyecanlandıracak o haberi verir. Sular durulmaya ve her şey rayına oturmaya başlamıştır ancak Taner’in içini beklenmedik bir sıkıntı kaplar. Düşünmeden edemediğinin altını çizen Taner’in herhangi bir sıkıntı çıkması durumunda Selma’yı üzme kaygısını taşıması gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüme damgasını vurur.

Nefes - Yer Eksi İki'yi soluk soluğa izleyeceksiniz! Namını sınır ötesine salacakNefes - Yer Eksi İki'yi soluk soluğa izleyeceksiniz! Namını sınır ötesine salacak

Öte yandan yaptığı kötülüklerle Taner'in başına dert açan ve bir süre yakasından düşmeyen Yasemin'in kasabaya tekrar dönmesi gerginlik seviyesini tavan yaptırır.