USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan Tabii dizisi Çırak’a dev transfer! Ezberleri bozmaya geliyor

Son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Emiraslan Gardaşov’ karakteriyle kameralar karşısına geçen Ozan Akbaba, TRT dijital platformu Tabii’nin yeni dizisi Çırak’la anlaşma sağladı.

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan Tabii dizisi Çırak’a dev transfer! Ezberleri bozmaya geliyor
30-12-2023 11:23
Google News

Cezayir’in en yakın dostu ve Azeri iş insanı rolüyle Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine farklı bir soluk getiren Ozan Akbaba sürpriz bir projeye imza attı. Akbaba, TRT’nin dijital platformu Tabii’de ekran macerasına atılmaya hazırlanan Çırak’la el sıkıştı.

Serdar Öğretici’nin yapımcısı olduğu Çırak dizisinde oyunculuk performansı sergileyecek olan Ozan Akbaba, aynı zamanda senaryosunu da kaleme alacak. So Medya imzalı aksiyon projesi Çırak’la anlaşmaya varan Ozan Akbaba “Çırak” isimli John Wick tarzında bir karakterle gümbür gümbür geliyor.

Toplamda on bölüm sürmesi planlanan Çırak dizisinin oyuncu görüşmelerinin başladığının bilgisine ulaşıldı. Bilindiği üzere Ozan Akbaba Çırak’ın yanı sıra geçmiş dönemde Kırık Kanatlar, Kavak Yelleri, Cennetin Sırları, Kuzey Güney, Güldür Güldür, Arka Sokaklar, Poyraz Karayel, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kasaba Doktoru ve Ben Bu Cihana Sığmazam gibi yapımlarda da boy göstermişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler