USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ankara'daki 24 Saat Açık Kütüphane Gençlerin Gözdesi

Ankara'da bulunan 7 gün 24 saat hizmet veren kütüphane gençlerin ilgisini çekiyor. Kimlik kartıyla giriş yaparak zengin içeriklere erişebilir ve ücretsiz ikramlardan faydalanabilirsiniz.

Ankara'daki 24 Saat Açık Kütüphane Gençlerin Gözdesi
05-04-2024 05:08
Google News

Ankara'da bulunan kütüphane, gençler arasında popüler bir mekan haline geldi. Kimlik kartlarıyla giriş yaparak 5 milyonun üzerinde basılı esere ve elektronik kaynaklara erişebilirsiniz. Gece saatlerinde de yoğun ilgi gören kütüphanede ücretsiz kek, çay, kahve ve su ikramında bulunuluyor. Öğrenciler, çalışma ortamının gençler için özel olarak düzenlendiğini belirtiyorlar. İnternetin kuvvetli olduğu ve rahat çalışma alanlarının bulunduğu kütüphane, gençlerin ders çalışma ihtiyaçlarına cevap veriyor. Sınava hazırlanan öğrencilerin tercih ettiği bu kütüphane, güvenilir ve temiz bir ortam sunuyor. Gençler, arkadaş gruplarıyla özel odalarda çalışma imkanı bulabiliyor ve gece çalışmanın daha rahat olduğunu dile getiriyorlar.

Kütüphaneyi tercih eden öğrenciler, ders çalışmak amacıyla verimli bir ortam bulduklarını ve sınava hazırlık sürecinde burayı tercih ettiklerini belirtiyorlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler