Siyaset, Adli ve İş Dünyasını Birleştiren Nikah

Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfanYılmaz’ın kızı Beyza Yılmaz dünya evine girdi. Yılmaz Ailesi ve Aksak ailesinin mutlu gününde siyaset, adli ve iş dünyasından bir çok kişi katılım sağladı. Şahitler arasında bulunan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, çifte şunu söyledi. " Birbirinize itaat edin, rahat edin. Şahit oldum bir yastıkta ihtiyar iki cihanda bahtiyar olmalarını diliyorum.

Gündem - 2 yıl önce

Bir çok siyasteçi ve iş dünyasından nikaha katılım sağlandı. Katılımcılar arasında, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Osmaniye Önceki Dönem MV Suat Önal ve Ruhi Ersoy , Zonguldak Önceki Dönem MV Ali Uzun, Ak parti MYYK üyesi Suna Kepoğlu Ataman, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Berk, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Karataş , Gaziantep Adli Yargı Komisyon Başkanı Fatih Adıgüzel, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya, Ak Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Halil Uğur, Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Eczacı Odası Başkanı İrfan Demirci, Gaziantep Ticaret Oda Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Kızılaslan bulundu.

Nikah merasimine Bürokrasiden, iş dünyasından, Eğitim camiasından ve Siyaset dünyasından bir çok kişi genç çiftlerin nikahlarına şahitlik ettiler.Program sonrasi toplu fotoğraf çekimi yapılarak yeni çiftlere güzel temennilerde bulunular. Başsavcı Ali İrfanYılmaz tüm katılımcılara teşekkür etti. 

Başsavcı Yılmaz, “Kızımın nikah törenine katılarak bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan  Enerji bakanlığı bakan yardımcısı Abdullah Tancan,  Diyarbakır valisi, Ali ihsan su, Kahramanmaraş valisi Ömer Faruk coşkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Bld. Başkanı Hayrettin Güngör, Osmaniye 24-25-26. dönem milletvekili Suat Önal, Osmaniye 25-26. Dönem milletvekili Ruhi Ersoy , Zonguldak 19. Dönem milletvekili Ali uzun, Ak parti MKYK üyesi, Suna Kepoğlu ataman, Gaziantep başsavcısı İsmail Karataş, Gaziantep adli yargı adalet komisyon başkanı, Fatih Adıgüzel, Gaziantep bölge adliye mahkemesi başkanı  Yusuf Kaya, Osmaniye emniyet müdürü, Ahmet Selçuk Okumuş, Gaziantep ticaret odası başkanı Mehmet Tuncay yıldırım, Dicle hukuk fakültesi dekanı, Hasan Tanrıverdi,

Olmak üzere tüm misafirlerimize,

İlimizdeki elim trafik kazası nedeni ileson anda zorunlu olarak katılamayan  Gaziantep Valimiz Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’le mazeretleri sebebi ile katılamayan  gönderdikleri çiçek ve mesajlarla sevinçlerimizi paylaşan sayın Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ ile önceki dönem Adalet bakanımız sayın Abdülhamit Gül’e, Gaziantep milletvekillerimiz ile Hsk daire başkan ve üyelerimize   İlgi ve desteklerini esirgemeyenŞehitkamilbelediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu -Şahinbeybelediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na Zonguldak valimiz Mustafa Tutulmaz’ajandarmagenel komutan yardımcımız orgeneral Ali Çardakçı ve Halis Zafer koç paşamıza ve özellikle daha önceden görev yaptığım bahçe -Osmaniye-karaman ve Zonguldak'tan halen görev yaptığım Diyarbakır’dan teşrif eden tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyorum” diye ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

İmaj değiştiren Burcu Özberk'in göğüs frikiği olay oldu! Poz verirken bir anda...

2022-08-19 14:56 - Siyaset

Gaziantep’te katliam gibi kaza: 3 itfaiye personeli, 2 sağlık personeli, 2 gazeteci toplam 15 kişi öldü

2022-08-20 12:37 - Asayiş

Düğüne ünlü akını: İki spiker Pınar Erbaş ve Mehmet Akif Ersoy evlendi

2022-08-15 20:08 - Magazin

Francesco Totti ve Ilary Blasi’nin biten evliliklerinde ihanet iddiası gündeme geldi

2022-08-15 18:24 - Spor

Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens fiziksel eksiklikleri nedeniyle ekstra çalışacak

2022-08-15 20:45 - Spor

Mardin’de katliam gibi kaza: 8 ölü

2022-08-20 19:23 - Gündem

Muazzez Ersoy, mayolu pozlarını paylaştı

2022-08-17 17:45 - Siyaset

Terör örgütünden Karkamış’a roketli saldırı. Vali Gül’den saldırı açıklaması.

2022-08-16 10:58 - Asayiş

Emine Erdoğan, Malezya Kraliçesi Tunku Azizah ile bir araya geldi

2022-08-17 02:06 - Gündem

Gaziantep’teki Feci kazada flaş gelişme! Otobüs şoförü tutuklandı.

2022-08-21 20:03 - Gündem

İlgili Haberler

Başkan Zeyrek: “Halkımızın her bir kuruşuna sahip çıkıyoruz”

22:48 - Gündem

Şanlıurfa'da kadınlar Filistin'e destek için oturma eylemi yaptı

22:27 - Gündem

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Filistinliler özgürlüğün ne olduğunu bütün dünyaya canlarıyla tanıttı”

22:11 - Gündem

Emine Erdoğan, Nijerya’da temaslarda bulundu

21:32 - Gündem

Bisikletliler trafikte farkındalık için sessiz sürdü

21:27 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’teki FETÖ operasyonunda 1 şahıs tutuklandı

17:58 - Asayiş

Tahmazoğlu: "Halı sektörü Türkiye ve Gaziantep’in sanayide de lokomotif sektörüdür"

17:42 - Gündem

15 Mayıs 2024 Gaziantep günün Defin Listesi

17:21 - Defin Listesi

15.05.2024 Çarşamba günü nöbetçi eczaneler

17:15 - Sağlık

Yıldırım’dan Antep Fıstığı stokçularına sert tepki

17:08 - Ekonomi