Ocak, "Alaplı’nın cazibesi öne çıkacak"

Zonguldak - ak parti alaplı belediye başkan adayı recep ocak, ekibiyle birlikte iftar yemeğinde projelerini parti mensuplarına tanıttı.

Siyaset - 2 ay önce

AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Recep Ocak, ekibiyle birlikte iftar yemeğinde projelerini tanıttı.

Alaplı AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen proje tanıtım ve iftar programı etkinliğinde, geçmişten bugüne partinin çatısı altında görev alan ve hizmet eden isimler bir araya geldi. Programa; AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Milletvekili Saffet Bozkurt, İlçe başkanı Altan Güngör, belediye meclis adayları, il Genel Meclis üyeleri, partililer ile birlikte basın mensupları katıldı.

AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Recep Ocak, daha önce kamuoyu ile paylaştığı projelerini, programa katılanlara anlattı. Alaplı’yı ortak akıllı yöneteceklerini hatırlatan Ocak, imardan ulaşıma, kültür sanattan eğitime, yeşil alanlardan turizme kadar tüm projelerde insan odaklı yaklaşımı ön planda tuttuklarını söyledi. Alaplı için yapacak yatırımların Alaplıların talep ve ihtiyacına göre belirlendiği ifade eden Recep Ocak, Alaplı’nın trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan ilçeyi çekim merkezi haline getirecek olan ‘Şehir içi Meydanı’ projesinin önemine vurgu yaptı.

Ocak, “Kentsel dönüşüm, 500 araçlık otopark, yeni çehre; kafeler ve sosyal alanlar, istihdam alanları, millet bahçesi projesi, çalışan aileler için kreş, çayı ıslah ederek içine beton dökerek deniz seviyesine indirerek buralarda küçük tekneler halinde gezinti yapabilmek" diye konuştu.

Projelerine aklıselim bir bakış açısıyla bakılmasını isteyen AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Recep Ocak, “ Aklıselim bir şekilde projelerimize bakılmasını istiyorum. Projelerimizin hemen hemen hepsi gençlerimiz için istihdam alanı oluşturacaktır ve bu projeleri ancak iktidar gücü ile hayata geçirebiliriz. Bizim projemizin hepsinin karşılığı var. Bize güvenin, destek verin. Yapamayacağımız, güvenmediğimiz hiçbir vaadi dile getirmedik, getirmiyoruz.” ifadelerini kullandı. “Beş yıl öngörüyoruz”

“Sosyal alanda olan açıklarımızı hızla kapatacağız” diyen Ocak, “Planlamamızı beş yılımızda büyük oranda tamamlamış olacağız. İnsanımız sosyal alan için ilçe dışına çıkmayacak. Aksine insanlar artık Alaplı’ya gelecek. Alaplı bir cazibe merkezine dönüşecek. Ailece bütün aktiviteler, günler, rahatlık ve güven içerisinde yapabileceğimiz çalışmaların hayata geçeceği Alaplı için, kısa sürede tamamlayacağız. Gece gündüz bizimle mücadele eden kadınlarımız, gençlerimiz, teşkilat mensuplarımıza, dava dostlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Belediyede randevu olmayacak. İşi olan istediği an bizimle görüşebilecek. Bunlar bizim şahsımızda bir vaat değil, yaşam tarzıdır. Bizim kapımız dün de yarın da 7/24 herkese açıktır” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

İki oğlunun bıçaklı saldırısına uğrayan baba hayatını kaybetti

2024-03-17 12:47 - Asayiş

Gaziantep’te o partinin Şehitkamil adayına silahlı saldırı

2024-03-17 23:23 - Asayiş

Gaziantep Büyükşehir’de oyunuzu kime vereceksiniz? İşte Gaziantep Seçim Anketi Sonuçları?..

2024-03-18 10:34 - Siyaset

Mustafa Teke Yazdı.. İnananlar kazandı

2024-03-11 23:28 - Spor

OBA Makarna’dan önemli açıklama!..

2024-03-12 21:04 - Gündem

Gaziantep'te kanlı infaz! Ölü ve yaralılar var

2024-03-17 01:13 - Asayiş

Gaziantepliler dikkat! Çamur yağacak!

2024-03-13 23:30 - Gündem

Gaziantep’te oto center'a silahlı baskın! Yaralılar var

2024-03-14 12:46 - Asayiş

Gaziantep Onkolojide korkutan yangın. 3 yaralı

2024-03-14 23:48 - Gündem

Gaziantep’te Silahlı Saldırı

2024-03-15 13:43 - Gündem

İlgili Haberler

Akay doludan zarar gören tarım alanları için çağrıda bulundu

14:56 - Siyaset

Söke Belediyesi mahallelerde sorunları yerinde tespit ediyor

14:41 - Siyaset

Gambiyalı eski Bakana 20 yıl hapis cezası

14:23 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Son 21 yılda çetin mücadeleler sonucu gerilettiğimiz bürokratik vesayetin tekrar nüksetmesine fırsat vermeyiz, vermeyeceğiz"

14:24 - Siyaset

Yeşilyurt’ta 32 bin öğrenciye sıfır atık eğitimi verildi

13:44 - Siyaset

Günün Manşetleri

Osmaniye’de durdurulan otomobilin bagajından kaçak göçmen çıktı

14:47 - Asayiş

Gaziantep’te gerçeği aratmayan afet tatbikatı

13:23 - Gündem

GAÜN öğrencilerinden Kudüs söyleşisi

11:39 - Eğitim

TV+, Oscar ödüllü ’The Holdovers’ filmini üniversitelilerle buluşturuyor

11:13 - Kültür

Gaziantep’te FETÖ-PDY’ye ’Kıskaç’ operasyonu: 20 gözaltı

10:44 - Asayiş