MHP Heyetinden Başkan Taşkın’a hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi hareket partisi (mhp) heyeti, kamu-sen ve türkav temsilcileri ve yönetimleri battalgazi belediye başkanı bayram taşkın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Siyaset - 4 hafta önce

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Kamu-Sen ve TÜRKAV temsilcileri ve yönetimleri Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre, Kamu-Sen Malatya İl Temsilcisi Fevzi Şahin, TÜRKAV Malatya Şube Başkanı Bünyamin Boran ve encümenler, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Birlikte iki ay ter döktük. Hamdolsun Rabbim bize zaferi nasip etti. Algılara Battalgazi’miz, Malatya’mız prim vermedi. Bizler bu makamları hizmet ve emanet olarak görüyoruz. Biz inanıyoruz ki 1977’de Malatya’da Hamido lakabıyla maruf şehit belediye başkanımız Hamit Fendoğlu’nun bıraktığı mirasa sahip çıkacağız. Bu emanetin ağırlığının bilincinde olarak bu yükü omuzlarımızda taşıyacağız. Malatya’mıza, Battalgazi’mize, halkımıza hizmet edeceğiz. Kıymetli Battalgazili hemşehrilerimiz müsterih olsunlar, emaneti yerde bırakmayacağız. En güzel şekilde Malatya’mıza, Battalgazi’mize hizmet için el birliğiyle çalışacağız. Rabbim bu güzel birlikteliğimizi bozmasın” dedi.

“Küllerinden doğan Malatya’da eserlerin her birinde imzası olacak”

Teşkilat olarak Başkan Taşkın’a görevinde başarılar dileyen Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ise, “Kendisinin geçmişten gelen bir siyasi birikimi var. Bu görevi liyakatiyle yapacağına hiç şüphemiz yok. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Battalgazi ilçemizde bize ne düşüyorsa, gerek Ankara’da gerek yerelde, il başkanımız, ilçe başkanlarımız, Ocak başkanımızla birlikte Malatya’mızın emrindeyiz. Bayram Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz. Geçmişten gelen bir bilgi birikimi var. Battalgazi’yi iyi yerlere taşıyacağı kanaatindeyim. Deprem sürecinde yıkılmış, dökülmüş bir Malatya’dan küllerinden doğan bir Malatya olacak. Bu konuda eserlerinin her birinde imzaları olacak. Seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Algı yapanlara karşı feraset sahibi Malatyalılar cevabını vermiştir. Battalgazi ilçemizi ayağa kaldırmak, eskisinden daha güzel yerlere getirmek ve şehrimizi yeniden yapılandırmak için Bayram Başkanımızı destekliyoruz, arkasındayız. Nazik ve misafirperver karşılamasından dolayı kendisine teşekkür ederim” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantepli iş adamına Busıness Class ayıbı.

2024-04-14 17:51 - Gündem

Gaziantep Büyükşehir’de Flaş ayrılık…

2024-04-16 16:17 - Siyaset

Hikmet Sevcan vefat etti.

2024-04-13 23:31 - Defin Listesi

Dr. Ali Ayas’ın eş acısı!..

2024-04-14 19:55 - Yaşam

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Türkiye'ye Geliyor

2024-04-16 14:24 - Dünya

Gaziantep’li Acılı Baba Mesut Akın’dan, Sosyal Medyada Adalet çağrısı!

2024-04-16 17:04 - Asayiş

Gaziantep'te boykot var

2024-04-19 11:14 - Gündem

Gaziantep'te yarın birçok bölgede elektrik kesintisi olacak

2024-04-15 17:48 - Elektrik ve Su

MKE Ankaragücü 1-1 Gaziantep FK

2024-04-13 16:33 - Spor

Bağ evinde kalp krizi geçiren Gaziantepli iş adamı hayatını kaybetti.

2024-04-13 20:24 - Defin Listesi

İlgili Haberler

ABD: “Geçici iskele Gazze’deki Filistinlilere gıda, su ve ilaç ulaştırmak için tek başına yeterli değil”

23:33 - Siyaset

Bakan Tunç: "Asıl önemli olan Türkiye Yüzyılı’na başlarken darbe anayasasından kurtulmuş bir anayasayla yola devam etmek”

22:40 - Siyaset

Başkan Günel, Creil’den gelen heyeti ağırladı

20:10 - Siyaset

MHP’li Özdemir: "Bu seçim Pınarbaşı için bir hesaplaşma değildir"

20:12 - Siyaset

6-8 Ekim olayları davasında ceza alan Ahmet Türk ve tahliye olan Gültan Kışanak Diyarbakır’da konuştu

18:50 - Siyaset

Günün Manşetleri

MSB: "Pençe-Kaplan Bölgesinde silah kazası sonucu Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit oldu"

23:28 - Asayiş

Jandarmadan 269 ilkokul öğrencisine çevre bilinci eğitimi

18:03 - Gündem

Tesiste büyük buluşma

17:14 - Gündem

Başkan Tahmazoğlu 19 mayıs Gençlik Spor Bayramını Kutladı

16:36 - Gündem

Suç örgütü lideri lüks villada yakalandı

16:33 - Asayiş