Kocasinan’da Kayabaşı Mehmet Büyükince Kur’an Kursu açıldı

Kocasinan belediyesi ve hayırsever seyfi büyükince’nin desteğiyle kayabaşı mahallesi’nde yapımı tamamlanan mehmet büyükince kur’an kursu’nun açılışı gerçekleştirildi. Bölgeye kapalı bir semt pazarı yapacaklarının müjdesini veren kocasinan belediye başkanı ve başkan adayı ahmet çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerle vatandaşlara daha konforlu yaşam imkanları sağladıklarını söyledi.

Gündem - 4 ay önce

Kocasinan Belediyesi ve hayırsever Seyfi Büyükince’nin desteğiyle Kayabaşı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Mehmet Büyükince Kur’an Kursu’nun açılışı gerçekleştirildi. Bölgeye kapalı bir semt pazarı yapacaklarının müjdesini veren Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerle vatandaşlara daha konforlu yaşam imkanları sağladıklarını söyledi.

Argıncık Kayabaşı Mahallesi’ndeki Mehmet Büyükince Kur’an Kursu’nun açılış töreni programına; Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Savruk, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin, Kocasinan İlçe Müftüsü Halil Uzun, Hayırsever Seyfi Büyükince ve ailesi, sivil toplum kuruluşları, il müdürleri, oda başkanları, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, muhtarlar ve bölge sakinleri katıldı.

Yapılan hizmetlerle vatandaşlara daha konforlu yaşam imkanları sağladıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Bütün gayretimiz, ilçenin ihtiyaçlarının karşılandığı ve vatandaşlarımızın daha huzur içerisinde yaşayabileceği bir Kocasinan’ı inşa edebilmektir” dedi.

Makarr-ı Ulema şehri Kayseri’nin her bir köşesinde hayır işi yapan bir büyüğün ve hayırseverin ismi olduğuna dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar; “Kayseri’mizin her bir köşesinde hayırseverlerimizin emeği var. Hayırseverliğiyle anılan ilimiz, birçok şehre örnek olmuştur. Bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Rabbim sayılarını artırsın diye de dua ediyorum. Kayseri’miz hayırseverler şehridir. Çalışkan ve azmiyle tanınan hemşehrilerimiz, ülkemizde ve dünyada örnek gösterilen çalışmalara ve projelere imza atmaya devam etmektedir. Kayseri’mizin hayırseverleriyle ve birbirinden güzel eserler ortaya koyan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Mahallemizin bize ulaşan taleplerin içerisinde kimisi pazar yeri, okul, sağlık ocağı, tesis ve burada olduğu gibi Kur’an Kursu istiyor, yapıyoruz. Allah razı olsun. Kimisini biz kimisini ise hayırseverimiz yapıyor. Şu ana kadar hangi hayırseverimizle açılış yaptıysak, hayır için yarışıyorlar. Hayırseverimizin, Allah, hayırlarını kabul etsin. Her bir mahallede olduğu gibi Kayabaşı’nda da daha konforlu mahalle olması için yoğun gayret ediyoruz. Bölgenin istediği kapalı bir pazar yeri talebini yerine getireceğiz. Allah nasip ederse buradan müjdesini veriyorum. Bölgeye bir kapalı semt pazarı kazandıracağız. Bütün gayretimiz, içinde yaşadığımız mahallerimizin değerini artırmak, hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve insanımızı daha mutlu etmektir” ifadelerini kullandı.

Hayırsever Seyfi Büyükince ise Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, “Allah, hayrımızı kabul etsin. Rabbim, herkese nasip etsin. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi ve gözyaşlarını tutamadı.

Konuşmaların ardından protokolün kürsüde dua etmesiyle Kur’an Kursu açıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep dahil 81 il için kar ve sağanak uyarısı! Günlerce sürecek

2024-02-13 06:42 - Gündem

Gaziantep’te Aile Hekimliği’nde Silahlı Dehşet!

2024-02-14 16:21 - Asayiş

Türkiye için alarm çalıyor! Cumhuriyet tarihinde bir ilk

2024-02-10 12:37 - Gündem

CHP Gaziantep Büyükşehir adayı adaylıktan çekilme noktasına geldi

2024-02-11 15:51 - Siyaset

İl Başkanı Çetin’den meclis üyelikleri için önemli açıklama

2024-02-14 22:43 - Siyaset

Gaziantepli siyasetçi Kahraman Emmioğlu vefat etti.

2024-02-15 11:25 - Yaşam

Kurbanbaba’da ailesini rehin alan şahıs teslim oldu.

2024-02-11 21:49 - Asayiş

Gaziantep’te 4 çocuk babası ailesinin gözü önünde intihar etti!

2024-02-11 22:49 - Asayiş

Fatma Şahin başkan’ın lansmanına Erzincan ertelemesi.

2024-02-13 21:49 - Siyaset

Gaziantep önemli bir değerini daha kaybetti

2024-02-15 11:00 - Yaşam

İlgili Haberler

Osmangazi’de kurbanlıklar hijyenik ortamlarda kesildi

14:23 - Gündem

3 çocuk annesi maharetiyle kasaplara taş çıkarttı

14:24 - Gündem

Başkan Çolakbayrakdar, kurban yerinde vatandaşlarla bayramlaştı

14:20 - Gündem

Başkan Çelik; “Bayramlar yardımlaşma ve paylaşmanın simgesidir”

14:22 - Gündem

Adilcevaz’da bayramlaşma programı

14:04 - Gündem

Günün Manşetleri

Abdulhamit Gül'den Kurban Bayramı Mesajı

14:06 - Gündem

Gaziantep Nöbetçi Eczaneler (Pazar)

13:50 - Sağlık

Gaziantep’te Kelle ütücüleri iş başında

13:46 - Siyaset

Üniversitenin buğday tarlasından hasat edilen ürün öğrencilere burs oluyor

12:03 - Yaşam

Kurban Bayramı'nın ilk gününde "acemi kasaplar" hastanelik oldu

11:23 - Gündem