Başkan Kurnaz: “Hemşehrilerimiz ile iletişimimizi geliştireceğiz”

?lkadım belediye başkanı ihsan kurnaz, vatandaş ile belediye arasındaki tüm iletişimi, dijital ortamda tek bir ekranda otomatik olarak toplayan yönetim sistemini hayata geçirdiklerini belirterek, "hemşehrilerimizle olan iletişimimizi geliştireceğiz. Vatandaşlarımız yaşadıkları sorunları bizlere muhakkak iletsinler” dedi.

Siyaset - 2 hafta önce

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, vatandaş ile belediye arasındaki tüm iletişimi, dijital ortamda tek bir ekranda otomatik olarak toplayan yönetim sistemini hayata geçirdiklerini belirterek, "Hemşehrilerimizle olan iletişimimizi geliştireceğiz. Vatandaşlarımız yaşadıkları sorunları bizlere muhakkak iletsinler” dedi.

İlkadım Belediyesi, ortak akıl ve yönetim anlayışı ile tüm hizmetlerin odağına vatandaş memnuniyetini yerleştiren yeni dönem çağrı ve çözüm merkezi yazılımı ULAKBEL uygulamasına geçti. Başkan İhsan Kurnaz öncülüğünde yeni nesil belediyecilik anlayışıyla atılan dijital dönüşüm uygulaması ULAKBEL, İlkadımlılara ve belediye personeline büyük kolaylıklar sunacak. Vatandaşların taleplerinin daha hızlı çözüme kavuşturulması ve belediye birimlerinin çalışmalarında gösterdikleri performanslarının da değerlendirilmesini sağlayan sisteme ilişkin belediye personeline verilen eğitimler devam ediyor. “Vatandaşlarımız yaşadıkları sorunları bizlere muhakkak iletsinler”

Vatandaşların teknolojiden faydalanmasını sağlamak ve işlem aşamalarını kolaylaştırmak amacıyla yeni projeler geliştirdiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Yeni bir yazılımla İlkadım ilçemize hizmet vermeye başlamış durumdayız. ULAKBEL yazılımı sayesinde vatandaşlarımız şikâyetlerini hem WhatsApp hem de sosyal medya üzerinden bizlere iletebilecek. Vatandaşlarımızdan gelen tüm talepleri sistem tek merkezden cep telefonlarını doğrulayarak takip edebiliyor. Telefon ve mail yoluyla gelen talepleri mobil uygulama sayesinde birimler talepleri hızlıca alacak ve yine hızlıca çözüme kavuşturacak. Temel amacımız vatandaşın problemini sistem üzerinden ilk elden alıp, hızlıca sonuçlandırıp, neticeyi kendisine iletmek. İlkadımlı hemşerilerimizden şunu istirham ediyorum: Lütfen yaşadıkları sorunları, sıkıntıları bizlere muhakkak iletsinler. Vatandaş aynı zamanda bizim cadde ve sokakta dolaşan gözümüz, kulağımız. Onların bize ulaştırdıkları bilgiler çok önemli. En başta ifade ettiğimiz gibi, bu güzel ilçeyi, Samsun’un kalbi İlkadım’ı birlikte yöneteceğiz. İletişimimizi güçlendireceğiz. Sorunlarımızı daha hızlı çözmeye çalışacağız. Bu yeni dönemin ve sistemin ilçemiz ve İlkadımlı hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Mustafa Teke Yazdı.. BU LİGE CAN DAYANMAZ GAZİANTEP FK FİNAL OYNAYACAK

2024-05-12 23:51 - Spor

Gaziantep’te kanlı gece!. Baba Ailesini kurşuna dizdi. 2 ölü

2024-05-12 23:35 - Asayiş

Devrilen traktörün altında kalan bekçi hayatını kaybetti

2024-05-11 23:23 - Asayiş

Gaziantep yolu savaş alanına döndü

2024-05-16 11:08 - Asayiş

Bilal Çeker Gaziantep FK için varım dedi.

2024-05-14 23:51 - Spor

Depremzede annenin en acı anneler günü

2024-05-12 09:47 - Gündem

Gaziantepli Depremzedeyi isyan ettirdiler.

2024-05-12 23:59 - Gündem

"2. Uluslararası Aile Sempozyumu" Gaziantep'te düzenlendi

2024-05-13 10:58 - Gündem

Kütahya’da "Ailemiz istikbalimiz" yürüyüşü

2024-05-15 13:09 - Siyaset

Gastronomi şehrinde kağıt üstünde kebap dönemi

2024-05-16 10:02 - Yeme İçme

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin sergisini gezdi

14:25 - Siyaset

CHP lideri Özel: "Türkiye’yi yönetme vakti dedirtecek ve ellerindeki anahtar önümüzdeki dönem CHP iktidarının anahtarıdır"

14:12 - Siyaset

Bangladeş’in Ankara Büyükelçisi Hag, Başkan Altay’ı ziyaret etti

12:48 - Siyaset

Başkan Uçar, ikindi çayını belediye işçileriyle içti

10:00 - Siyaset

3 ilçe ve 4 beldede seçmen yarın sandık başına gidecek

09:37 - Siyaset

Günün Manşetleri

Antep fıstığı "Güz Güzeli" ile her yıl hasat verecek

13:53 - Yaşam

80 yaşındaki papağan

12:57 - Yaşam

Gaziantep için ciddi uyarı geldi !

12:45 - Gündem

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2. Etabı, Gaziantep’te başladı

12:17 - Spor

Türk basınının çok yönlü kalemi: Mehmet Barlas

11:57 - Yaşam