Anıl Yetişkin Efeler Belediye Başkanı Oldu

Anıl Yetişkin seçildiği görevine başladı ve halka verdiği sözleri dile getirdi.

Siyaset - 1 ay önce

Aydın merkez ilçe Efeler Belediye Başkanı seçilen Anıl Yetişkin, mazbatasını alıp belediyeye gelerek görevine başladı. Makam odasına girer girmez ilk açıklamayı yapan Yetişkin, "Artık çok ama çok çalışma vakti" diyerek vazifesinin başına geçti.

Hafta sonu gerçekleştirilen yerel seçimlerde rakiplerini geride bırakarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Efeler Belediye Başkanı olarak seçilen Anıl Yetişkin ilk olarak Aydın Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı.

Efeler İlçe Seçim Kurulu Başkanı Rahime Burcu Arıkan’ın elinden mazbatasını teslim alan Yetişkin, burada yaptığı teşekkür konuşmasının ardından Aydın Adliyesi önünde CHP’li belediye meclis üyeleri ile birlikte fotoğraf çektirdi. Ardından Efeler Belediyesi’ne geçen Yetişkin, burada davul-zurna ve çiçekle karşılandı. Başkan Yetişkin, belediye önünde birlik ve beraberlik mesajları verdi. ’Efeler bizim’ olan seçim sloganlarını artık ’Efeler hepimizin’ olarak değiştirdiğini belirten Yetişkin, daha sonra makamına çıktı.

Makamında da vatandaşların ve belediye personelinin yoğun ilgisi ile karşılanan Yetişkin, "Efeler’de basmadık kaldırım, sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmamaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte bir Aydınlı, bir Efelerli olarak bu süreci çok daha güzele taşımak istiyorum.

Bugüne kadar yapılanların üzerine ne kadar koyabilirsek, gece-gündüz durmadan çalışarak hep birlikte Efeler’i güzel, mutlu, huzurlu bir kent haline getirmek için ne gerekiyorsa yapmaya başta ben kendi adıma, meclis üyesi arkadaşlarım adına ve belediye personelimiz adına söz veriyorum" dedi.

Efeler’i hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit davranarak yöneteceğinin altını çizen Başkan Yetişkin, "Genel başkanımıza, parti örgütümüze, partimizin değerli başkanlarımıza, milletvekillerimize ve en çok da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerimi sunmak benim boynumun borcu. Hep beraber uyum içerisinde bir Efeler’i, bir Aydın’ı oluşturmak için beraber çok güzel bir süreç geçireceğimize yürekten inanıyorum. Hiç bir parti ve siyasi görüşe göre hiçbir ayrım yapmaksızın bir ortam oluşturmak üzere buradayız. Hep seçim sürecinde söylediğim gibi iletişimsizlik dünyanın en büyük sorunu. Biz bu iletişimi sağlamak zorundayız. Birbirimizi dinlemek ve anlamak zorundayız. Biz bunun şimdiden teminatını veriyoruz. Bundan sonraki süreçte de ortak akılla yeni projeler üretmek üzere yola çıktık. Bunun da sözünü sahada verdik. Vatandaşlarımızla daha çok birlikte olabilmek adına ’Başkan Mahallede’ projemiz vardı. Bunu da en yakın zamanda hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Her zaman çok çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Yetişkin, başta Atatürk sonra eşi ve ailesi olmak üzere bu günlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkür ettiğini belirterek gönül birlikteliğiiçinde Efeler Belediyesi’ni yöneteceklerini söyledi. Başkan Yetişkin konuşmasının ardından makamında tebrikleri kabul ederek vatandaşlarla sohbet etti. .

Haftanın Öne Çıkanları

Büyükşehlr Gaziantep’te sandıkların yüzde 42.9 açıldı. İşte sonuçlar

2024-03-31 19:42 - Siyaset

Gaziantep’te zincirleme kaza: 2 ölü, 2 ağır yaralı

2024-04-01 22:44 - Asayiş

Yavuzeli'nin yeni başkanı görevine başladı

2024-04-03 19:19 - Siyaset

İslahiye ve Nurdağı'nda Son Durum Ne?

2024-03-31 23:18 - Siyaset

İstanbul'da yangın faciası: 15 kişi hayatını kaybetti

2024-04-02 15:56 - Gündem

Gaziantep'te muhtarlar arasında gergin saatler

2024-03-31 13:59 - Gündem

Vahşetin adresi yine Gaziantep: Kafasına sıkılarak öldürüldü

2024-03-28 23:54 - Asayiş

Öldürülerek yol ortasına bırakılan kadının kimliği tespit edildi

2024-03-29 11:38 - Asayiş

Gaziantep’te göçmen faciası

2024-03-30 18:02 - Asayiş

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz Göreve Başlar Başlamaz İlk İşi O İhaleyi İptal Etmek Oldu…

2024-04-03 17:35 - Gündem

İlgili Haberler

KKTC Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu: “Kıbrıs Türkü’nün son süreçlerde en büyük derdi Avrupa Birliği”

20:38 - Siyaset

Bakan Fidan, Kanada Dışişleri Bakanı Joly ile bir araya geldi

20:03 - Siyaset

Karabük heyeti TBMM’de

18:32 - Siyaset

Başkan Zeyrek, Akhisar Pazaryeri esnafını ziyaret etti

17:50 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Meclis Başkanı Ruslan Stefanchuk’u kabul etti.

17:29 - Siyaset

Günün Manşetleri

Gaziantep’teki FETÖ operasyonunda 1 şahıs tutuklandı

17:58 - Asayiş

Tahmazoğlu: "Halı sektörü Türkiye ve Gaziantep’in sanayide de lokomotif sektörüdür"

17:42 - Gündem

15 Mayıs 2024 Gaziantep günün Defin Listesi

17:21 - Defin Listesi

15.05.2024 Çarşamba günü nöbetçi eczaneler

17:15 - Sağlık

Yıldırım’dan Antep Fıstığı stokçularına sert tepki

17:08 - Ekonomi